Partijen computers

Profiteer van nog meer korting met onze partijen computers, door niet één computer, maar meerdere dezelfde computers aan te schaffen. Hierbij loopt uw voordeel nog verder op, tot wel een extra 20% korting bovenop de acties die u standaard al van ons gewend bent.

Onze gebruikte computers kopen wij groot in tegen een scherpe prijs. Daarom kunnen wij ook voor u de prijzen laag houden. Door de computers te bundelen in speciale actiebundels, kunt u in één keer voordelig klaar zijn. Er zijn verschillende actiebundel pakketten beschikbaar. U kunt nu dus ook uw partij computers kopen bij Hardware4sale.

Gebruikte computers

Bijna al onze computers kopen wij via bedrijven in. Onze aangeboden computers zijn dan ook sterke en kwalitatief goede computers, aangezien deze ook tegen het veelvuldige zakelijke gebruik bestand moeten zijn. Deze zakelijke computers zijn een stuk steviger, bevatten betere software en behuizing, en gaan langer mee dan de standaard computers die voor particulier gebruik aangeboden worden in de bekende grote winkels.

Onze tweedehands computers zijn nooit langer dan 3 jaar gebruikt en u krijgt van ons een garantie van minimaal 12 maanden op al onze computers. De gebruikte computers kunnen gebruikerssporen bevatten, maar zijn nooit zwaar beschadigd en zien er zo goed als nieuw uit. Met ons unieke sterrensysteem geven wij bij iedere computer aan wat de status van de gebruikte computer is.

Bekijk hieronder de actiebundels van de gebruikte computers van Hardware4sale. Heeft u toch liever een andere computer, kijk dan hier.

Heeft u een ander product gezien op onze website waar u graag een partij van zou willen aanschaffen, heeft u interesse in een andere hoeveelheid computers dan aangeboden in de actiebundels, of heeft u vragen over één van onze producten, dan kunt u ons altijd even bellen op 035-5448267 of mailen naar info@hardware4sale.nl

Geen resultaat.