Lenovo ThinkCentre M93P

Staat: van de 5 sterren

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 369,-

€ 299,- € 247,11 excl. BTW


  • Intel Core i5-4570 3.2GHz (QuadCore)
  • 4GB DDR3 werkgeheugen (Max. 16GB)
  • 500GB harddisk, DVDRW
  • 8 USB Poorten ( 6x 3.0 / 2x 2.0 )
  • Windows 10 PRO

De Lenovo Thinkcentre is kwalitatief de beste business pc op aarde, beter dan de ThinkCentre wordt er niet gemaakt, langetermijnprestaties voor thuisgebruikers en IT-professionals. De Lenovo ThinkCentre is ontworpen om zeer hoge prestaties te leveren. Chassisontwerp waarvoor geen gereedschap nodig is voor een eenvoudiger onderhoud.

Het energie-efficiënte, milieubewuste design van de ThinkCentre biedt uw exploitatie en potentiële voordelen. De M93P is gekwalificeerd voor een EPEAT Gold-certificering. Gold is de hoogste standaard in de Electronic Product Environment Assessment Tool (EPEAT), een reeks prestatiecriteria voor de evaluatie van milieugerichte eigenschappen van elektronische producten in de openbare en privésector.

Al onze gebruikte computers worden gewiped, dit houdt in dat alle data van de vorige gebruiker wordt verwijderd. De computers worden in onze productieafdeling gereinigd, gecontroleerd en getest. Vervolgens wordt Microsoft Windows opnieuw geïnstalleerd met een Antivirusscanner en een OpenOffice pakket. Dus Plug and Play!

Specificaties

MerkLenovo
ModelThinkCentre M93P
ProcessorIntel i5 (4e generatie)
Processor snelheid3.2GHz Core i5-4570 QuadCore
Intern werkgeheugen (RAM)8 GB (DDR3)
Upgrade intern werkgeheugenWilt u meer werkgeheugen zodat uw PC sneller wordt? Kies dan hieronder deze pagina bij EXTRA OPTIES voor een uitbreiding naar keuze.
OpslagtypeHDD
Opslagcapaciteit500 GB
Upgrade opslagcapaciteitHeeft u een grotere HDD of SSD nodig? Kies dan hieronder deze pagina bij EXTRA OPTIES voor een uitbreiding naar keuze.
VideokaartIntel® HD Graphics 4600
Optische driveDVD+RW
VGA
DisplayPort
Seriele poort
AudioJa, Line-in/Line-out
USB8 x USB
Ethernet (netwerk)
Antivirus software
Office pakket (Libre)
BesturingssyteemWindows 10 Pro 64 bits
Taal besturingssysteemNederlands, Engels, Meerdere talen in te stellen
Extra geinstalleerde softwareGoogle Chrome, VLC Mediaplayer, Java, Silverlight, Adobe Foxit reader, 7-Zip
Product informatieDit product is door ons volledig gereinigd en opnieuw geïnstalleerd met de hierboven aangegeven Windows versie. Het is alsof u een nieuw product aanschaft alleen dan voor een zeer aantrekkelijke lage prijs! Dit product is direct klaar voor gebruik.
Te gebruikenLiggend of staand
Afmetingen (l x b x h)38 x 32 x 9 cm
Geleverd inclusiefNetsnoer
Nieuw prijs1086 euro
Levertijd1 - 2 werkdagen
Garantie12 maanden hardware garantie
 

Extra opties

Het uitbreiden van het RAM-geheugen is een slimme upgrade om de computer of laptop sneller te maken.
Met een grotere harddisk kunt u meer bestanden (foto's, muziek, films, tekstbestanden etc.) opslaan.E en SSD schijf is een stuk stiller en een stuk sneller dan een normale harddisk. De computer zal hierdoor 3 maal sneller worden.
Om niet voor verrassingen te komen staan kunt u bij ons kiezen voor een gloednieuw toetsenbord en muis met USB aansluiting die geschikt is voor deze PC.
Wilt u met deze computer draadloos internetten? Met een Edimax USB adapter kunt u deze computer zeer gemakkelijk voorzien van zeer snel draadloos internet (WiFi)
Heeft een een HDMI TV of Monitor die u op deze PC wilt aansluiten? Dat kan! U heeft hiervoor alleen een DisplayPort naar HDMI adapter nodig.

€ 369,-

€ 299,- € 247,11 excl. BTW

Vragen en antwoorden

Bel ons voor al uw vragen over dit product:
035 544 82 67