Acer K242HYLAbi

Staat: van de 5 sterren

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 129,- € 106,61 excl. BTW

  • 24 Inch LED breedbeeld
  • VGA en HDMI aansluiting
  • 1920x1080 resolutie
  • FullHD

De Acer K2-serie bestaat uit betaalbare milieuvriendelijke monitoren voor uw dagelijkse pc-gebruik. Ze bieden probleemloos gebruik en een superieure beeldkwaliteit. Het intelligente ontwerp combineert een scala aan aansluitingen met uitmuntende prestaties en milieuvriendelijkheid voor een ongelofelijke prijs.

Verbluffende prestaties
U geniet nog meer van taken en entertainment dankzij de fijne details van de Full HD-resolutie. Het fantastische beeld heeft nu nog mooiere kleuren dankzij Acer Adaptive Contrast Management.

Comfortabel kijkplezier
Het ComfyView-scherm voorkomt reflectie, wat comfortabeler is voor de ogen. Ook zijn de kleuren helderder voor nog meer kijkplezier.

Slim ontwerp
Optimaliseer uw kijkervaring door de hoek van de K2-serie aan te passen met de ergonomische standaard die -5 tot 25 graden kan kantelen.

Milieuvriendelijk
Veilig voor u en de aarde. Monitoren uit de K2-serie maken gebruik van kwikvrije witte LED-achtergrondverlichting en voldoen aan de vereisten van ENERGY STAR® 6.0. Acer EcoDisplay-technologieën gebruiken arsenicumvrij glas, waardoor het milieu nog minder wordt belast. Bovendien worden Acer-verpakkingen gemaakt van recyclebare materialen.

Specificaties

MerkAcer
ModelAcer K242HYLAbi
Schermdiagonaal24 Inch LED Breedbeeld
Resolutie1920x1080
VGA
HDMI
Levertijd1 - 2 werkdagen
Extra info4ms, beeldverhouding 16:9
Geleverd inclusiefDVI kabel en netsnoer
 

Vragen en antwoorden

Bel ons voor al uw vragen over dit product:
035 544 82 67