Gebruikte monitoren

Hardware4sale heeft een groot assortiment jong gebruikte monitoren op voorraad. Onze gebruikte monitoren kopen wij groot in tegen een scherpe prijs. Daarom kunnen wij ook voor u de prijzen laag houden.

Bijna al onze monitoren kopen wij via bedrijven in. Onze aangeboden monitoren zijn dan ook sterke en kwalitatief goede monitoren, aangezien deze ook tegen het veelvuldige zakelijke gebruik bestand moeten zijn.

Onze tweedehands monitoren zijn nooit langer dan 3 jaar gebruikt en u krijgt van ons een garantie van minimaal 12 maanden op al onze monitoren. De gebruikte monitoren kunnen gebruikerssporen bevatten, maar zijn nooit zwaar beschadigd en zien er zo goed als nieuw uit. Met ons unieke sterrensysteem geven wij bij iedere monitor aan wat de status van de gebruikte monitor is.

Onze monitoren beschikken over de TFT techniek. Deze techniek is nieuw voor monitoren en is een verbetering op de oude LCD monitoren. Het grote voordeel is dat de TFT monitoren minder fel zijn, geen licht weerkaatst, en er zo voor zorgt dat hoofdpijn wordt voorkomen en zorgt voor een aangenaam beeld.

Zo goed als nieuw

Waarom zijn onze gebruikte monitoren zo goed als nieuw?

  • ze zijn zeer kort gebruikt
  • ze zijn technisch in optimale conditie
  • ze zijn uitvoerig getest
  • ze zijn professioneel gereinigd

Dit zorgt er dus voor dat wij u een gebruikte monitor kunnen aanbieden die er zo goed als nieuw uit ziet en ook zodanig werkt.

Hoe werkt het

Na het inkopen van de monitor reinigen wij de gebruikte monitor compleet. Dit betekent dat de monitor volledig wordt schoon gemaakt, uitvoerig wordt nagekeken en getest. Dit proces heet het ‘refurbishen’ van een monitor. Met onze jaren lange ervaring koopt u bij ons dus een gebruikte monitor welke zo goed als nieuw is, maar voor de prijs van een ‘refurbished’ monitor.

Bekijk hieronder het assortiment van gebruikte monitoren van Hardware4sale. Heeft u toch liever een nieuwe monitor, kijk dan hier.

Heeft u vragen over één van onze producten dan kunt u ons altijd even bellen op 035-5448267 of mailen naar info@hardware4sale.nl.

Geen resultaat.