Complete Computer Set 3 (Nieuw/Refurbished)

Special Price € 699,00 € 577,69 Regular Price € 1.130,00
Niet op voorraad
  • 8e generatie Intel i3-8100T CPU
  • 3.1GHz (QuadCore)
  • 8GB DDR4 werkgeheugen
  • 256GB SSD schijf
  • 4x USB 3.2, 6x 3.0 USB, 2x DisplayPort, 1x VGA
  • 2x nieuwe 24 inch Asus monitoren
  • Windows 10 Home
  • Nieuw product. Nergens goedkoper !!!

Deze PC is uitgerust met een 8th gen Intel Core™ i3 processor met een snelheid van 3,1 GHz. De i3-8100T processor heeft 4 kernen en is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor de prestaties van de PC. Verder is het werkgeheugen of intern geheugen bepalend voor de snelheid. Werkgeheugen of intern geheugen is zeer snel geheugen dat door de computer wordt gebruikt om tijdelijke gegevens op te slaan, zodat de processor deze kan bewerken. De PC wordt geleverd met 8GB intern DDR4-SDRAM geheugen. In de PC kan maximaal 64GB worden geplaatst.

Er is 256GB aan opslagruimte beschikbaar op de SSD voor al je programma's, foto's, video's en documenten. Het grote verschil tussen een HDD (harde schijf) en een SSD (Solid State Drive) is dat er in SSD's geen bewegende onderdelen worden gebruikt, zoals een roterende schijf of bewegende lees- en schrijfkoppen. Hierdoor komen mechanische fouten niet meer voor. Bij een HDD moet je soms even wachten tot de schijf de koppen heeft gepositioneerd. Dat hoeft bij een SSD niet, waardoor hij sneller gegevens kan lezen en schrijven. Dat merk je wel in de prijs. Een HDD is doorgaans goedkoper en beschikbaar in grotere formaten, zodat je er meer gegevens op kwijt kunt.

De videokaart of grafische adapter is verantwoordelijk voor het beeld op je computer en bepalend voor de grafische prestaties. Op het moederbord is vaak een on-board grafische adapter geïntegreerd. Hiermee kun je prima films en video's afspelen. Foto's bewerken is ook geen probleem. Voor het spelen van zware videogames of voor zware grafische videomateriaal zijn ze minder geschikt. Daarvoor heb je een aparte videokaart nodig. Voor het afspelen van video is een geïntegreerde Intel UHD Graphics 630 aanwezig.

Profiteer van onze aanbieding (lees hieronder);
Deze Pc’s zijn nieuw en nooit gebruikt! De Pc’s zijn net voor het Coronavirus uitgepakt en voorzien van de nieuwste Windows 10 installatie voor een groot project. I.v.m. het Coronavirus is het project niet doorgegaan en worden de Pc’s door ons, nog splinter nieuw voor een zeer lage prijs aangeboden, 320 euro goedkoper dan de oorsprokelijke nieuw prijs. De nieuw prijs voor deze pc is momenteel 699 euro. Wees er snel bij OP = OP !

Specificaties
Merk
HP
Model
Prodesk 600 G5 SFF
Processor
Intel i3
Processor snelheid
3.1GHz i3-8100T (QuadCore)
Intern werkgeheugen (RAM)
8 GB (DDR4)
Opslagtype
SSD
Opslagcapaciteit
256 GB
Schermdiagonaal
2x nieuwe 24 inch Asus monitor
Videokaart
Intel UHD Graphics 630
VGA
DisplayPort
Audio
Combo koptelefoon/microfoon port
USB
10x USB
Ethernet (netwerk)
Antivirus software
Besturingssyteem
Windows 10 Home 64 bits installatie. U bent de eerste gebruiker van de software
Taal besturingssysteem
Nederlands of Engels
Product informatie
Dit is een nieuw product, geleverd in onze eigen verpakking
Te gebruiken
Liggend of staand
Afmetingen (l x b x h)
9,5 x 27 x 29,6 cm
Geleverd inclusief
Netsnoer
Extra info
6 x USB 3.2. 4x USB 3.0, 1x VGA en 2x DisplayPort
Nieuw prijs
Momenteel 1130 euro
Levertijd
1 - 2 werkdagen
Garantie
12 maanden hardware garantie
Uitbreidingen
Vragen en antwoorden

Bel ons voor al uw vragen over dit product:

035 544 82 67