Kosten besparen op IT

21-06-2014

Jaarlijks brengen fabrikanten nieuwe hardware uit met kleine upgrades. Maar heeft u dat echt nodig? Wij adviseren in de meeste gevallen voorlaatste hardware, dit is net zo efficient en een stuk voordeliger vergeleken met de courante modellen.

Minder budget, maar wel steeds hogere eisen aan IT. Het is geen winnende combinatie. Bij veel bedrijven - groot en klein - wordt IT met de dag complexer. Niet dat IT-verantwoordelijken hun zaken niet goed voor elkaar zouden hebben, er is vaak simpelweg te weinig budget, tijd, en capaciteit om de infrastructuur efficiënter in te richten en daardoor kosten te besparen.

Het probleem begint al bij de vraag, in welke fase de IT-organisatie zich bevindt. Veel IT-managers kunnen daar geen antwoord op geven.

Wist u dat business computerapparatuur tussen de 10 en 15 jaar mee gaat bij intensief gebruik? En dat de overheid en grote bedrijven na 2 of 3 jaar alle apparatuur laat vervangen door nieuw apparatuur omdat de fabrieksgarantie vervallen is terwijl de hardware niets mankeert? En dat deze apparatuur dus zo goed als nieuw bij ons binnenkomt en wij deze apparatuur weer kunnen aanbieden voor een peuleschil?

De afgeschreven apparatuur komt in grote aantallen bij ons binnen en wordt van binnen en van buiten gereinigd en voorzien van de nieuwste software. Volledig getest wordt de apparatuur weer met een nieuwe Winwows installatie inclusief Windows licentie aangeboden met minimaal 12 maanden garantie.

« Terug
© Developed by CommerceLab