Over ons

Met bijna 30 jaar ervaring in de wereld van refurbished hardware heeft Erik samen met Monique een netwerk opgebouwd dat weinigen kunnen evenaren. Dankzij sterke banden met toonaangevende bedrijven, heeft Hardware4sale exclusieve toegang tot de crème de la crème van refurbeshed laptops en pc's.

Wat onderscheidt ons? Niet alleen zijn onze machines in nieuwstaat, maar ze zijn ook voorzien van accu's die in dezelfde onberispelijke conditie verkeren. En hier voegen we nog een laag toe aan onze unieke waarde propositie: we zijn een van de weinige bedrijven in refurbished die ook garantie bieden op accu's. Dat klopt, bij Hardware4sale krijg je niet alleen een premium product, maar ook de zekerheid van een robuuste accugarantie.

Erik en Monique hanteren een strenge selectie: uit enorme partijen van, zeg, 5000 stuks, worden bijvoorbeeld slechts 187 stuks uitgekozen als de absolute top. En dit zijn precies de parels die onze klanten bestellen en ontvangen als zij een bestelling bij ons plaatsen.

Bij Hardware4sale gaat het niet alleen om de aankoop, maar om de gehele ervaring. Onze toewijding gaat verder dan het product; we zijn er voor jou, zowel vóór als ná je aankoop.

Ontdek zelf het Hardware4sale-verschil: waar decennia van expertise samenkomen met een ongeëvenaarde garantie en klantenservice.