Over Hardware4sale

Wij zijn specialist in de verkoop van gebruikte en nieuwe computerapparatuur. Van Laptops, computer, tablets en monitoren, tot printers en andere computer accessoires.

Ervaring

Met meer dan 19 jaar ervaring in het opkopen, verwerken en verkopen van gebruikte en nieuwe computerapparatuur bent u bij Hardware4sale aan het juiste adres voor een kwaliteitsproduct tegen de scherpste prijs.

Lage prijs, hoge kwaliteit

Doordat wij onze producten in grote hoeveelheden inkopen kunnen wij onze prijzen voor u laag houden. Wij staan garant voor kwaliteitsproducten welke, of volledig nieuw, of nog maar nauwelijks gebruikt zijn. Veel van onze producten kopen wij in via bedrijven die hun (bijna) nieuwe apparatuur economisch hebben afgeschreven of bedrijven die hun faillissement hebben aangevraagd of zijn gereorganiseerd. Al onze producten zijn nooit langer dan 3 jaar gebruikt!

Gebruikte apparatuur leveren wij ‘refurbished’ op. Dit betekent dat wij alles grondig reinigen, volledig leeg halen, en voorzien van de laatste updates en software.

Wij werken alleen met de beste merken en al onze producten hebben een garantie van minimaal 12 maanden.

Bij ons bespaart u honderden euro’s bij de aanschaf van uw nieuwe computerapparatuur.

Zakelijk gebruik

Onze producten zijn niet alleen geschikt voor particulier gebruik, maar ook voor zakelijk gebruik. Omdat wij in grote hoeveelheden inkopen, kunnen wij ook in grote hoeveelheden leveren. Wilt u graag uw school, start-up of bedrijf voorzien van kwaliteitscomputerapparatuur, maar wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan kunt bij ons goed terecht voor zowel gebruikte als nieuwe producten. Vraag nu direct meer informatie aan via ons aanvraagformulier.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Hardware4sale bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).