Gebruikte tablets

Hardware4sale heeft een groot assortiment jong gebruikte tablets op voorraad. Onze gebruikte tablets kopen wij groot in tegen een scherpe prijs. Daarom kunnen wij ook voor u de prijzen laag houden.

Bijna al onze tablets kopen wij via bedrijven in. Onze aangeboden tablets zijn dan ook sterke en kwalitatief goede tablets, aangezien deze ook tegen het veelvuldige zakelijke gebruik bestand moeten zijn.

Onze tweedehands tablets zijn nooit langer dan 2 jaar gebruikt en u krijgt van ons een garantie van minimaal 12 maanden op al onze tablets. De gebruikte tablets kunnen gebruikerssporen bevatten, maar zijn nooit zwaar beschadigd en zien er zo goed als nieuw uit. Met ons unieke sterrensysteem geven wij bij iedere tablet aan wat de status van de gebruikte tablet is.

Zo goed als nieuw

Waarom zijn onze gebruikte tablets zo goed als nieuw?

  • ze zijn zeer kort gebruikt
  • ze zijn technisch in optimale conditie
  • ze zijn uitvoerig getest
  • ze zijn professioneel gereinigd

Dit zorgt er dus voor dat wij u een gebruikte tablet kunnen aanbieden die er zo goed als nieuw uit ziet en ook zodanig werkt.

Hoe werkt het

Na het inkopen van de tablet reinigen wij de gebruikte tablet compleet. Dit betekent dat de tablet zowel van buiten als van binnen schoon wordt gemaakt, uitvoerig wordt nagekeken en getest. Alle tablets zullen vervolgens voorzien worden van een nieuw besturingssysteem. Dit proces heet het ‘refurbishen’ van een tablet. Met onze jaren lange ervaring koopt u bij ons dus een gebruikte tablet welke zo goed als nieuw is, maar voor de prijs van een ‘refurbished’ tablet.

Bekijk hieronder het assortiment van gebruikte tablets van Hardware4sale. Heeft u toch liever een nieuwe tablet, kijk dan hier.

Heeft u vragen over één van onze producten dan kunt u ons altijd even bellen op 035-5448267 of mailen naar info@hardware4sale.nl.

Geen resultaat.