Reviews



peter van de biezen

04-05-2017
Artikel: super snelle mini pc
ik had lang gezocht naar een desktop/pc die voldeed aan mijn eisen en toen kwam ik op deze pc terecht ik had hem vrijwel meteen bestelt 2 dagen later in huis goed verpakt niet verwacht dat zo'n goeie pc ook klein kon zijn hij doet het geweldig en is heel snel blij dat ik een quadcore heb gekocht is goed uitgepakt

Fred

19-04-2017
Artikel: Gebruikte laptops en computers
Al jaren kopen wij hier naar alle tevredenheid onze hardware voor onze organisatie. Hardware4sale is een betrouwbaar bedrijf met zeer nette gebruikte laptops en computers. Erg tevreden!

Maurice

06-04-2017
Bestelling netjes binnen dag binnen. Had nog wat vragen en dus belde ik even. Ik werd keurig te woord gestaan en heb goed advies gekregen.Meer dan tevreden....... Netjes hoor.

Carl Dekker

29-03-2017
Artikel: Fujitsu Siemens Core i5
Gisteren binnen gekregen. De laptop ziet er als nieuw uit. Lijkt wel alsof deze nooit is gebruikt zo nieuw. Wel een extra grote SSD genomen en 8 Gb geheugen laten plaatsen. Mijn eerste laptop met een SSD wat is dat snel... , Levering keurig geregeld en de laptop is al voorzien van windows met een prima beschrijving hoe deze te activeren. Eindelijk een shop met verstand van zaken, daar wordt een mens blij van.

Henny ter Aartsen

22-03-2017
Artikel: PC
Beste mensen,Ik heb afgelopen week heel internet afgezocht voor een nieuwe PC met Windows 10 voor een goede prijs omdat Windows Vista volgende maand niet meer wordt ondersteund. Beter dan deze webwinkel kon ik niet vinden.12 maanden garantie en top prijzen. Heb er gisteren 1 besteld en vandaag ontvangen. Top apparaat en zeer tevreden! Groeten Henny

Loesje Geerinck

06-03-2017
Artikel: HP Elitebook8460p
Wil even melden, dat ik deze HP Elitebook 8460p helemaal geweldig vind. Zeer snelle levering en op verzoek al start klaar. Prima service, zeker aan te bevelen. Tevreden klant, die u zeker zal aanbevelen.

E.Eier

04-03-2017
Artikel: Hp probook
Helemaal geweldig, gisteren besteld en vanmorgen om 11 u geleverd.Nu hopen er veel plezier aan te beleven.Goede uitleg en al werkend.Bedankt voor de goede service.Als er iets mocht zijn kom ik zeker terug.

Otto

04-03-2017
Artikel: laptop
Ik heb vorig jaar een gebruikte laptop gekocht. Achteraf had ik nog wat advies nodig bij het omzetten naar Windows 10. Alles keurig geregeld en goede service. Ik woon in het buitenland en kreeg keurig mijn BTW terug! Nu een jaar later nog steeds blij met de aanschaf van deze hp laptop. Ben van plan een tablet te kopen en ik zag al een leuke aanbieding staan op deze site.

Mariska

23-02-2017
Augustus vorig jaar begon ik met een nieuwe HBO studie. Bij deze studie werd een laptop sterk aangeraden. Daar begon mijn zoektocht naar een goede, maar ook niet al te dure laptop. Na veel sites te hebben bekeken, maar waar ik met mijn eisen elke keer op laptops boven de 600 euro uit kwam, en dit voor mij gewoon te duur was, kwam ik op de site van hardware4sale uit. Na wat zoeken naar laptops die bij al mijn eisen pasten, kwam ik uit op de HP Elitebook 8470p. En vandaag der dag nog geen dag spijt gehad. Ik gebruik mijn laptop niet alleen voor school, maar ook voor pittigere programmas als photoshop en sony vegas (filmbewerking) doet de laptop het erg goed. Nadat onze andere laptop gesneuveld was, hebben we gister een nieuwe laptop besteld op deze site. Naar verwachtingen komt deze morgen aan. We hopen met deze laptop ook even goede ervaringen op te doen dan met mijn laptop die ik hier eerder aangeschaft heb. Tot nu toe alleen nog maar erg positieve ervaringen met hardware4sale. Top!

Fred

23-02-2017
Artikel: Lenovo T$!)
(AL weer) 2 jaar geleden laptop gekocht, mooie prijs, goed advies, snelle levering, alles perfect. Ber er elke dag blij mee. Wat een trieste reactie van die jan en Kees van 21 en 18/2. Bah! In dienst van een concurrent?

Ed van Zonneveld

22-02-2017
Artikel: laptop dell
Ik heb vorige week een 2 de laptop besteld gekocht bij erik van hardware 4 sale 6 maanden geleden ook 1 voor mijn dochter en iemand die durft te zeggen dat ze reviews zelf schrijven weet niet wat i zegt de laptops zijn als nieuw de service 100 procent top een absolute aanrader hier te kopen gr ed

jan eckdonk

21-02-2017
Artikel: Laptop
Kees. volledig mee eens de reviews zijn allemaal te overdreven marketing gericht, plaats veel revieuws maar ik noem niet meerder maals de naam van de betreffende website.. bizar verhaal

Kees

18-02-2017
Artikel: laptops
Je kunt echt zien dat jullie de reviews zelf schrijven .. wat een onzin, deze zal er vast niet tussen komen.

Walter

14-02-2017
Artikel: lifebook e serie
Zeer tevreden over hardware4sale. De lifebook oogt als nieuw en Eric heeft de harddisk naderhand op mijn verzoek vervangen door sds (tegen meerprijs) Vorige week is mijn keyboard kapot gegaan en donderdag verstuurd en nu op dinsdag heb ik mijn gerepareerde lifebook weer via de post in ontvangst genomen.. wat een service en een snelle reactie van hardware4sale

jeannet Klaassen

11-02-2017
Artikel: laptop
ruim 2 maanden terug gekocht, waar we heel blij mee zijn. De accu was snel leeg, maar na 1 mailtje kregen wij direct een nieuwe. Hardware4sale heeft echte topservice. We raden iedereen aan om hier een laptop te kopen.

P.Servaas

09-02-2017
Artikel: HP Compaq 6000 PRO
Besteld, volgende dag in huis Uitgepakt en aangesloten en alles werkt prima Wat wou je nog meer

Rien Mol

09-02-2017
Artikel: Lenovo T520
Ik heb bij 'n ander ook 1Lenovo T520 aangeschaft maar die was bij lange na niet van de kwaliteit als die ik bij hardware4sale heb aangeschaft, ziet er werkelijk als nieuw uit.Ben er uitermate tevreden mee. Rien Mol.

Cees

09-02-2017
Artikel: HP Elite 8300 USDT
Lang gezocht naar een goede refurbished desktop. Veel sites bezocht, alle voor en tegens afgewogen. Deze site oogde mij het meest betrouwbaar en kon betalen met PayPal. Geen seconde spijt van, woensdag besteld donderdag om 10u 's ochtends afgeleverd. Goed verpakt, de PC ziet er als nieuw uit en loopt als een zonnetje. Aanrader!!!

Fabian Heijligers

08-02-2017
Uitstekende service. Twee Jaar geleden pc besteld en was hier zeer tevreden over. Echter is helaas mijn moederbord stuk gegaan, maar ben in overleg met Erik tot een uitstekende oplossing gekomen, nogmaals bedankt! Jullie zijn zeker een aanrader!

Henk de Groot

01-02-2017
Artikel: Thinkpad T500 laptop
Telefonisch uitleg gevraagd, wat voor mijn werkzaamheden de beste optie was, ben goed geinformeerd, en daarna een keus gemaakt. De bestelde laptop is als nieuw, heb hem nu drie dagen gebruikt en ben er heel tevreden mee hij werkt geweldig en supersnel met een SSD schijf. Nee daarvoor hoef ik geen nieuwe meer!!!. mvg, Henk

jasper

26-01-2017
Artikel: fujitsu siemens lifebook 15 inch
een klantvriendelijk bedrijf! er was een kleine vertraging waar ik van op de hoogte werd gebracht. De laptop werkt naar behoren, niks wat er niet klopt!blij dat ik hier een laptop besteld heb! Super service.Mvg jasper

EdArnhem

25-01-2017
Artikel: Fujitsu Siemens Lifebook
De Fujitsu Siemens Lifebook 15 inch laptop is als nieuw. Ik ben er zeer tevreden mee. Hardware4Sale komt bij mij over als betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig, snel, flexibel en scherp geprijsd. Zonder meer aanbevolen!

Paulus

24-01-2017
Maand geleden een T431s gekocht. Aanvankelijk tevreden. Snel verstuurd, goed ingepakt en de laptop zag er goed uit. De beschrijving van de pc klopte niet geheel (titel kwam niet overeen met specificaties), maar dat vond ik niet zo'n probleem.Wat ik wel een probleem vond is dat ik na 3 weken er achter kwam dat de SD card lezer ontbrak, ondanks dat er 'card reader' bij de specificaties stond en ondanks dat er wél een gat in de behuizing voor zat. Na met hardware4sale hierover contact te hebben gehad, kreeg ik het antwoord dat met 'cardreader' hiermee smart card reader werd bedoeld. Maar daar nam ik geen genoegen mee. 'Cardreader' is niet ineens smartcard reader als het even wat beter uitkomt. Daar kon ik me tamelijk over opwinden. Vriendelijk werd mij gemeld dat ze voor een oplossing gingen zoeken.Hardware4sale bood aan om alsnog de laptop te laten terugsturen en dat ik mijn geld in z'n geheel terug zou krijgen. Dat is ook gebeurd zonder verder gedoe en daar ben ik dan wel weer heel tevreden over. Helaas heb ik geen goede vervanger kunnen vinden bij hardware4sale, maar wellicht kan dat in de toekomst gebeuren. Ik hoop echter wel dat de informatie voortaan juist is op de website zodat misverstanden kunnen voorkomen worden.

Henrick

19-01-2017
Artikel: HP Proobook 6460b
Wat een fijn bedrijf is dit. Leuk gesprek gehad, vervolgens een bestelling geplaatst, volgende dag een mooie doos binnen. Uitpakken en MEGA tevreden. Monique je bent een zeer leuke zakenvrouw! Fam Beezem uit Hoorn!

Giovanni van Hees

13-01-2017
Artikel: Levono T500
Ik wil graag het team bedanken voor de zeer nette aflevering en de goede en snelle service . Ik heb een Levono T500 gekocht bij Hardware4sale en ik kan niet anders zeggen dat de computer er als nieuw uit ziet zeg maar gerust nieuw plus dat de bij geleverde batterij in nieuwstaat verkeerde .Petje af Hardware4sale , groet Giovanni van Hees .

John

11-01-2017
Artikel: Laptop
Mooie 4 sterren laptop gekocht.Ik had al een nieuwe elders gekocht,en nu 1 voor mijn dochter hier gekocht Snelle SSD schijf meteen in laten bouwen.Als ik dit meteen had geweten had ik de mijne ook hier gekocht.Ziet er als nieuw uit en loopt als een zonnetje.Prijs kwaliteit is goed. Snelle bezorging. 1 jaar garantie tot nu toe TOP!

Hartley

05-01-2017
Artikel: PC
Goede voorlichting via de telefoon gehad van Erik zodat ik de juiste PC kon aanschaffen voor wat ik er mee wil doen. HARDWARE4SALE is een echte aanrader. Ga zo door. Als mijn laptop de geest begeeft dan hoe ik niet na te denken, maar gewoon bij HARDWARE4SALE kopen.

G noordzij

03-01-2017
Artikel: pc
een super pc alles werkt naar behoren alleen was het voor ons zelf even wennen met windows10 maar we beginnen het nu aardig onder de knie te krijgenen binnen kort even kijken voor 2 nieuwe laptops en nog een pc erbij

Aline

03-01-2017
Een week geleden hebben wij onze laptops ontvangen. Het zijn echt super goede laptops! Alles werkt en doet het! Bovendien stelt Erik services voorop! Hij heeft zomaar voor ons nog een andere windows erop gezet. Als je nog voor een laptop, computer, etc. aan het kijken bent, dan is hardware4sale een zekere aanbeveling!

Ferry Schmahl

01-01-2017
Artikel: lenovo T400
Laptop softwarematig defect, door update Windows. Bios verstoord. Hardware4sale heeft mij keurig en snel geholpen. Chapeau !!! Ga zo door. Ben zeer tevreden

Onno Conde Nieto

21-12-2016
Artikel: HP Elitebook 2560p
Na een kort, maar helder gesprek besloten deze laptop te kopen, en met het advies een SSD schif te installeren. Ik heb nu, zoals ik wilde, een lekker kleine, lichte en vooral supersnelle laptop voor onderweg.

Eigenaar

21-12-2016
Artikel: Hardware4sale
Via deze weg willen wij iedereen die met ons heeft samengewerkt enorm bedanken voor alle deals en alle leuke en goede beoordelingen. Dit jaar hebben wij ons ook weer voor 100% ingezet en dat gaan wij zeker voortzetten. Iedereen fijne feestdagen en het allerbeste toegewenst in het jaar 2017! Team Hardware4sale

jeannet klaassen

12-12-2016
Artikel: laptop
Ook wij hebben een laptop gekocht na het lezen van de goede beoordelingen. En zijn ook zeer tevreden, snelle levering, en snel antwoord op een vraag. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Ben Brouwer

10-12-2016
Artikel: Lenovo Thinkpad T520
Al weer en maand in het bezit van mijn laptop. Na het lezen van de mooie reviews ook hier een laptop gekocht .kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de staat en de prestaties van deze gebruikte laptop. Ik kan deze site dan ook zeer aanbevelen. Top ga zo door.

Cas van der Weegen

08-12-2016
Artikel: Thinkpad T520 + 16GB Geheugenuitbreiding
Snelle levering, goed verpakt, zeer degelijke laptop voor een mooie prijs. Als we zakelijk meer laptops nodig hebben zullen we zeker weer bestellen!

Wim Bovendeerd

07-12-2016
Artikel: Laptop HP 8470p
Supersnelle levering en een prachtige laptop. Ik had wat startproblemen (eigen schuld), maar dankzij advies van Erik werkt alles! Erg blij met de aankoop

Peter Smallegange

06-12-2016
Artikel: Fujitsu E780 en LenovoT431s
Na een verkeerde keuze laptop van mij, de fujitsu E780 was trouwens een hele mooie laptop zonder 1 krasje. Was na goed overleg met Erik de keuze gevallen op de Lenovo T 431s. Erik schrijft service met hoofdletter S. Hij zei je krijgt echt iets heel moois nu. Wauw wauw wauw wat een mooie en snelle laptop!!Helaas foutmelding bij opstarten maar hier ook weer service met hoofdletter S kon laptop kosteloos retour zenden foutmelding is weggehaald en heb inmiddels de Lenovo alweer terug bezorgd.Erik, super bedankt voor Service je hebt er een zeer tevreden klant bij. Fijne feestdagen voor jullie gewenst en tot de volgende keer......

Eric Vennema

02-12-2016
Artikel: HP probook 6450b
Kan niet anders melden dat Hardware4sale een aanrader is. Na twijfel over het aanschaffen van een gebruikte laptop, en na telefonisch contact met Monique heb ik besloten een laptop te bestellen op goed geluk. Super snel geleverd, netjes verpakt en wat een top apparaat! Helemaal blij met mijn aankoop. Veel voor weinig!

K Buitendag

26-11-2016
Artikel: Thinkpad X220
Zeer snelle levering. In eerste instantie door eigen schuld de verkeerde thinkpad gekocht, dit kon probleemloos omgeruild worden. Speciaal een engelse installatie er op voor ons, zo ook op de tweede thinkpad gedaan door Erik zonder problemen. Erik , nogmaals bedankt voor de goede service, jullie zijn een aanrader!

hakim

21-11-2016
Artikel: laptop
mijn ervaringen met hardware4sale zijn even kort samen gevat. snelle levering ,goede service en zeer klantvriendelijk en bij problemen met een product word er direct gezocht naar een oplossing.

Jeroen B.

06-11-2016
Artikel: Dell Optiplex 790 i3
Binnen 24 uur was de bestelling binnen. Computer was keurig verpakt en zag er nog netjes uit. De pc is stil, snel en voert alle bewerkingen perfect uit. Dus tot zover ben ik erg tevreden. De update van Windows 7 duurde helaas wel erg lang, maar daar wordt je wel vooraf voor gewaarschuwd, maar bedankt voor de reeds geïnstalleerde software. Waarom zou je eigenlijk een nieuwe PC kopen? Een aanrader dus!

theo grauwmans

01-11-2016
Artikel: laptop geleverd
wat een super zaak een laptop gekocht was helaas wat mee . opstarten was zeer moeizaam . na overleg zonder problemen een nieuwe HD toegestuurd gekregen. en dat op een laptop van goed €200 zeg wat over de service de klant staat echt voorop bij deze zaak. ze doen er alles aan om je tevreden te houden niets dan lof zal deze zaak bij iedereen aanbevelen nogmaals dank je wel

De Bock

21-10-2016
Artikel: Fujitsu Siemens Lifebook E780
zeer mooi apparaat. Werkt perfect

jose

09-10-2016
Artikel: laptop Fujitsu e780
Geen woord teveel gezegd, als nieuw, werkt super

Joyce van der Voort

05-10-2016
Artikel: laptop
Ik heb mijn laptop (latitude E5500) alweer meer dan twee jaar en het was een gebruikte laptop met niet eens alle vijf de sterren (dacht ik). En het was zeker niet de duurste laptop (rond de 250 euro dacht ik). Doet het perfect. Nooit problemen mee. Is nu nog steeds als 'nieuw'. Als ik weer een laptop koop doe ik dat zeker weten hier.

Eduardo

30-09-2016
Artikel: Laptop
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Razendsnelle levering. Bij problemen wordt altijd een goede oplossing gezocht.

Henk Butten

29-09-2016
Artikel: Fujitsu Siemens E780
Nieuwe laptop voor 199 euro? Geweldig! Bedankt Monique! Je bent een topper! Gr Henk

Cees Amsterdam

24-09-2016
Gisteren mijn bestelde Fujitsu/Siemens laptop gekregen, wat een pracht apparaat, echt als nieuw! Hardware4Sale heeft er een klant bij, en ik zal mondreclame maken, dus al met al Toppy.

Erik Nanten

23-09-2016
Artikel: Fujitsu Siemens Lifebook E780
Zeer tevreden! Vandaag mijn laptop ontvangen. Gebruikte laptop??? Kan niet zien dat hij gebruikt is. Ja Erik! Je hebt gelijk gehad in ons telefoongesprek :-) Ik ben je erg dankbaar vandaar ook mijn beoordeling! We gaan ervan genieten. Tot de volgende keer maar weer. Mzvg Erik

nikkie

13-09-2016
Artikel: santo
Ben super tevreden over de service, advies en de mooie laptop die ik voor een goede prijs heb gekocht.Ik vermelde dat ik slecht zicht heb met 1 oog, heb nu een grotere laptop een met wit toetsenbord...dat vind ik klasse! Dank jullie wel... Een aanrader!!!

Ive Van Dyck

05-09-2016
Ik ben 6 maanden geleden op deze website zeer toevallig terecht gekomen, Ondertussen heb ik al 3 laptops bij Hardware4sale aangekocht. Ik kan het alleen maar aanraden.Top top top

Tjerk Scheepstra

29-08-2016
Artikel: Laptop
Ik heb de laptop inmiddels een jaar, en ik ben er oprecht heel blij mee. Goeie service en ook helemaal niks te klagen over de laptop zelf. Naar mijn mening zeer betrouwbaar.

Jan

28-08-2016
Artikel: Lenovo Thinkpad X201
Uitstekende laptop voor een goede prijs. Heb deze een tijdje geleden gekocht en doet het nog prima; laptop zag er echt uit als nieuw!Had nog wat vragen, maar na een belletje was alles beantwoord.Uitstekend!

Ben

24-08-2016
Artikel: HP Probook 6450b
Nice! Jullie hebben mij weer helemaal blij gemaakt. Top laptop met serieuze specs voor een zacht prijsje. Hier zal mijn dochter erg blij mee zijn voor het nieuwe schooljaar. Bedankt weer voor jullie advies!

Cees Kwint

19-08-2016
Vandaag mijn bestelde laptop HP EliteBook 8470P binnengekregen. Jullie hebben niets gelogen wat een pracht laptop. Echt niet te zien dat dit een gebruikte laptop is! Dit is super. Hardware4sale: hartelijk dank!

Eduardo van Toor

18-08-2016
Artikel: Hp Elitebook 840 G2 Touchscreen
Hardware4sale is voor mij een vast adres geworden, als ik weer een laptop nodig heb weet ik jullie te vinden. Vandaag besteld morgen geleverd, is héél fijn! Bedankt Monique voor je advies. En ja, jullie zijn inderdaad de goedkoopste op internet met dit model. Zelfs 3 keer zo goedkoop als andere aanbieders :) Helemaal tevreden!!!

Jochum Annema

10-08-2016
Artikel: Laptop Lenovo Thinkpad
Twee laptops gekocht. (Lenovo Thinkpad). Bestelling geplaatst om 14:00 uur, de volgende dag om 11:00 uur de laptops in huis. Laptops waren goed verpakt en zagen er als nieuw uit. Ik heb nog gebruik gemaakt van de helpdesk. Goed geholpen. Helpdesk goed bereikbaar. Super!

Jan Pieter de Boer

11-07-2016
Artikel: HP Elitebook 840 G2 met Touchscreen
Doet wat hij belooft, echt top en ook op zaterdag gewoon antwoord op je vraag.

Jan Pieter de Boer

11-07-2016
Artikel: HP Elitebook 840 G2 met Touchscreen
Doet wat hij belooft, echt top en ook op zaterdag gewoon antwoord op je vraag.

Earl Radius

07-07-2016
Artikel: Thinkpad T 400
Zo iets moois voor zo een lage prijs verwacht je gewoonweg niet. Er zijn veel webshops die gebruikte laptops aanbieden,maar geen één kan tippen aan de service of kwaliteit van dit bedrijf. De laptop ziet er werkelijk NIEUW uit.. Snelle levering en ook prettig en persoonlijk advies aan de telefoon TOPPIE!!!

Robert Jongkees

06-07-2016
Artikel: Laptop
Klantgericht en vriendelijk. Goede informatie ook voor leek Snelle levering. Als nieuw uitziende laptop. Heb de indruk dat hij de mooiste exemplaren bij Het opkopen selecteert

c van brink

05-07-2016
Artikel: lap top
gister een lap top besteld !!! lenovo Vandaag geleverd en echt hele toppie , een goede handleiding zelfs voor mij die a computer is ging het heel goed. Verbaasd over de snelheid en net een nieuwe, zo netjes nog djw Hardware4sale.

Hans van Elker

29-06-2016
Artikel: Lenovo T520
Goed product bestelt en zeer snel ontvangen, boven mijn verwachtingen. Relaxed bedrijf en eerlijk!

Ralph

21-06-2016
Artikel: Nieuwe DVDRW Laptop
Super service!! De DVDRW had het begeven. Na mailcontact lag er de volgende werkdag al een andere DVDRW in de brievenbus en kon deze simpel zelf vervangen. TOP!!

Wies

18-06-2016
Artikel: computer
Superbedrijf. Internet deed het niet meer en kreeg zo een nieuw geinstalleerde harddisk opgestuurd, zonder extra kosten.Echt geweldig. Inderdaad een aanrader.

Robert Kruidhof

06-06-2016
Artikel: Laptop
Veel bedrijven mogen een voorbeeld nemen aan de service welke Erik/Hardware4Sale ten toon stelt en uitdraagt. Niets dan lof, raad het iedereen aan. Gewoon super!

Ger

31-05-2016
Prima werkende laptop bij Hardware4 Sale aangeschaft, die ook in prima staat is. Dit bedrijf is een aanrader!

aD

25-05-2016
Artikel: ads
ik wil denk ik wel maar is dit gaming >???

Roy Haenen

22-05-2016
Artikel: Dell E5500, Dell Optiplex 780/790
In één woord: TOP! Voor mijn onderneming (computertrainingscentrum en examenlocatie voor diverse examens, waaronder wft, makelaardij en burgerzaken) heb ik bij Hardware4Sale 18 systemen besteld. Alles naar perfect afgehandeld en alles werkt perfect. Absolute aanrader, dit bedrijf!

Eigenaar

19-05-2016
Artikel: Lenovo T520
Bedankt Lucas voor je goede beoordeling. Daar doen we het voor!

Lucas

18-05-2016
Artikel: 60 x Lenovo Thinkpad t520
DIT MOET IK TOCH ECHT EVEN KWIJT MENSEN! Voor mijn opleidingsinstituut in Haarlem ben ik weken lang bezig geweest om een juiste beslissing te nemen voor het aanschaffen van een 60 tal goede gebruikte laptops. Ik heb meerdere bedrijven benaderd en ben uiteindelijk in zee gegaan met Hardware4sale. Reden is dat Hardware4sale mij altijd keurig per mail beantwoorden, telefonisch de tijd voor mij heeft genomen (vele belletjes en mailtjes) en zeer overtuigend en professioneel bij mij overkwam. Dit heb ik niet ervaren bij de andere partijen die ik heb benaderd. Nadat de kogel door de kerk was en de betaling was gedaan ben ik als koning behandeld en zij hebben keurig gehandeld. Alle afspraken zijn nagekomen en wij hebben nu 60 zeer mooie en perfecte machines ontvangen. Ze draaien hier als een zonnetje! Ik ben jullie zeer dankbaar en ik raad jullie zeker aan bij andere die op zoek zijn naar gebruikte laptops. Nogmaals mijn dank en zeker tot de volgende keer!

Dickyxl

10-05-2016
Artikel: laptop Lenovo
ik dacht eerst een 2e hands laptop niks voor mij. Een besteld bij hardware 4 sale supersnelle laptop heel blij mee super bedrijf. laptop ziet er uit als nieuw.

Ive

10-05-2016
Artikel: Laptop lenovo
Zondag een Lenovo Thinkpad besteld en vandaag aangekregen. Laptop in ultieme conditie en de service van hardware 4 sale is Top.

vladimir

06-05-2016
Artikel: dell latitude
Goede service, telefonisch gesprek gehad om de juiste laptop te kopen, ietjes buiten mijn budget maar toch een heel mooie en nette laptop. Bedankt Erik, blijf je best doen.

Anne Marie Smid

22-04-2016
Artikel: Laptop lenova Thinkpad met ssd schijf
Wat een service en een een kennis. Super snelle als nieuw uitziende werkende Laptop gekocht, goed advies en de service is meer dan geweldig. Eric bedankt voor je snelle reactie en actie!

Chris

11-04-2016
Goede afhandeling, perfect product gekocht! Dikke aanrader deze toko...

Marsha

05-04-2016
Artikel: Laptop
Top service!

F.Feddema

01-04-2016
Artikel: Fujitsu Siemens Esprimo E7935
Kort maar krachtig een prima beoordeling van mij.

Wouter v.d. Woude

01-04-2016
Artikel: super service!
Leuke PC's voor het lichtere werk (helaas niet voor zwaardere games). Waar ik achter kwam na bestelling. (Vlotte leveringstijd! ) Heb contact opgenomen om te retour te sturen, waar begripvol op werd gereageerd. De terugboeking (die ietsje langer duurde door 'feestdagen') was toch op tijd binnen! Ondanks dat ik niet ben geslaagd, kan ik niet klagen! Nogmaals bedankt Erik!

dumont werner

30-03-2016
Artikel: laptop lenovo thinkpad t400 ****
PERFECTE SERVICE !!! na aankoop van een laptop aan de installatie begonnen, na een fout (waarschijnlijk mijnentwege) volledig zwart scherm en geen bureaublad, telefoonnummer van ERIK gedraaid en kreeg 'niet aanwezig', wel de vraag een boodschap achter te laten. na ongeveer 30 minuten werd ik terug opgebeld door erik wat de problemen waren, en die werden aan de telefoon op 5 minuten opgelost (DIT ALLES NA DE KANTOORUREN !!) kreeg na een uurtje nog een mailtje 'of alles nu in orde was?' Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen !

koen

28-03-2016
Artikel: Lenovo ThinkPad T400
super goede service alles prima goede laptop leuke snufjes zitten er op alleen bij mij laat ie maar 2 pagina's ik wil op mijn schoolsite komen en die laat hij niet heb al gekeken of het aan de wifi lag heb verschillende wifi kanalen gebruikt maar het raarste is nog dat hij youtube wel laat en hij kan de site wel opzoeken alleen hij komt niet op de site. kan iemand mij helpen stuur mij dan een mail naar koen.vanzutphen@zwijsencollege.nl

Barend de Wit

24-03-2016
Monitor besteld en volgende dag in huis. Prima te woord gestaan en geholpen door Erik.

Gerrit van Schaik

23-03-2016
Artikel: Lenovo Thinkpad T400
Naar veel zoeken/autoritjes voor een gebruikte zo goed als nieuwe laptop (vaak gewoon troep als ik het zo mag noemen) besloten bij Hardware4Sale te bestellen .. En daar zeker geen spijt van ..Ik was veel te laat met bestellen ( niet voor 1500 uur ) even gebeld ..en konden toch nog regelen dat ik de laptop de volgende dag nog in huis had (nog bedankt voor het omrijden ondanks de drukte)..de laptop in huis nu ..zo goed als nieuw .. is bij Hardware4Sale dus WEL echt .. zo goed als nieuw.... de laptop ziet er ruim boven verwachting uit en loop als een zonnetje ik ben zeer tevreden .... bedankt ... mijn volgende aanschaf zal zeker bij Hardware4Sale zijn ....scheelt veel km (euro's) rijden en ergernis .. prijzen zijn hetzelfde zo niet goedkoper als particulier en ook niet onbelangrijk garantie dus zekerheid

Jan Janssen

17-03-2016
Artikel: Laptop
test

Reinout Liemburg

14-03-2016
Artikel: Lenovo T140
Vrijdag besteld, zaterdag goed verpakt in huis. Werkelijk een superdegelijk apparaat. Inderdaad, z.g.a.n. Het installeren van Windows gaf wat problemen, maar prima opgelost door Erik. Een aanrader dus, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Jan Keijzer

26-02-2016
Artikel: HP Laptop EliteBook 8440p (gebruikt)
Als je op zoek bent naar een gebruikte laptop, een aanrader. Artikel vandaag keurig verpakt ontvangen, beschrijving erbij over het in gebruik nemen. Apparaat is niet van nieuw te onderscheiden, tijdens de bestelling en transport via mail op de hoogte gehouden. Kunnen heel wat zaken een voorbeeld aan nemen.

ria

21-02-2016
Artikel: laptop elitebook8444p
Ik ben zeer tevreden over mijn laptop . Ik was helemaal blij je deed gewoon wat de laptop vroeg ,vond het best wel spannend. Maar het kwam goed . Het enige wat ontbrak was n gebruiksaanwijzing ,Dan kan ik misschien ook uit vinden hoe n webcam werkt. ik reken of op een e-mail met de bijlage kan hem zelf printen of op een u..s .b op slaan .Groet

Richard

16-02-2016
Artikel: HP computer
Even contact gehad, eerlijk antwoord, besteld, volgende dag binnen. Keurig en eerlijk, prima !

Eduardo

14-02-2016
Artikel: Laptop
Wederom een hele nette laptop voor het budget. Werkelijk een aanrader. Snelle levering en 12 maanden garantie.

Ronald

13-02-2016
Artikel: Lenovo x201
Na ontvangst comp. Alles geïnstalleerd en werkte perfect. Comp. Werkt op Windows 7.0 pro. Windows 10 gedownload en het ging helemaal mis. X: schijf (???) was geheel leeg. C schijf ook. Erik van hardware4sale gebeld en na gesprek besloten comp retour te sturen en opnieuw win.7 te installeren. Dit op maandag. Ondanks de vertraging van PostNL zaterdag weer terug. KLASSE!!! Bedankt Erik, beste reclame is mondreclame........ Ronald

Eric van Dongen

06-02-2016
Artikel: hp elitebook 8540p
Beetje huiverig na slechte ervaring met andere firma die 2e hands laptops levert. Er werd mij verzekerd dat hun laptops er top uitzien. Er is inderdaad niets op aan te merken en supersnel geleverd. Er moest nog een ssd harde schijf in, maar zelfs dan lukt hetom de zelfde dag te verzenden.

Gudy Luchjenbroers

02-02-2016
Artikel: laptop
Half jaar geleden een laptop voor onze zoon gekocht bij Hardware4Sale. Na een aantal maanden een foutmelding over de adapter waardoor de accu niet meer oplaadde. De snelle tips van Erik losten het probleem niet op, waarop hij meteen kosteloos een nieuwe adapter stuurde. Geweldige service!

Michiel Mellegers

20-01-2016
Artikel: Top service
Geweldig geholpen door Erik Rake.Top service! Ik kan er niets anders van maken. Ik ga in mijn omgeving ook mensen aanraden om gebruik te gaan maken van deze organisatie. Kapotte computer, binnen een week nagekeken en volledig herpakt terug ontvangen.

Kees van der Roest

20-01-2016
Artikel: dell optiplex 390
Ik ben erg tevreden met de service van dit bedrijf na wat problemen met de computer ben ik zeer goed geholpen door Erik, het was niet de computer die de oorzaak was maar een verbinding van hdmi naar dvi de verloop stekker was defect elders gekocht na een nieuwe stekker was het probleem opgelost.

Henk Lunenborg

15-01-2016
Artikel: Lenovo x201 en benq 24 inch
Super snel en keurig afgeleverd, binnen 24 uur. Laptop als nieuw met docking station. En een monitor benq 24 inch besteld nieuw. Erg behulpzaam en vriendelijk, Erik top. Zeker een aanrader.

Damming

13-01-2016
Artikel: Probook gebruikt
Super allemaal. We hebben een gebruikte laptop rond oud en nieuw besteld en die was snel binnen. Hij ziet er echt uit als nieuw en werkt goed! Ik raad deze site zeker aan!

Rob

11-01-2016
Artikel: Desktop
Voor mijn moeder voor weinig geld een prima desktop gekocht. Loopt als nieuw, keurig gebruiksklaar geinstalleerd. Levering binnen een dag. Adres om te onthouden.

Mignon

02-01-2016
Artikel: Lenovo Thinkpad T420
Een paar maanden geleden hier een uitstekende laptop gekocht met nauwelijks gebruikerssporen. Nadat mijn zoon ermee gevallen was bleek het scherm defect en niet meer te repareren. Maar door Erik is dit op een geweldige manier opgelost! Super bedankt voor de geweldige service.

Ger

31-12-2015
Artikel: Lenovo Thinkpad
Op dinsdag laptop besteld en woensdagmorgen al in huis. Lenovo Thinkpad ziet er als nieuw uit en is werkelijk gebruiks klaar. Hardware4sale doet wat het beloofd. De volgende aankoop gebeurt weer bij dit bedrijf. Dankjewel Erik en een fijn 2016. Groetjes uit Limburg.

Lydia

28-12-2015
Ik had twee maanden geleden een laptop aangeschaft bij hardware4sale, deze werd snel geleverd (Lenovo x201). Helaas na 1.5 maand hoorde ik een ligt ratelend geluid, Ik heb de laptop terug gestuurd voor reparatie, en kreeg een nieuwe (in nieuw staat gebrachte) laptop terug gestuurd.Top service! Ook aangeraden bij vrienden en collega's.

Edwin

16-12-2015
Artikel: DELL Desktop
Voor thuis heb ik een desktop aangeschaft bij hardware4sale. Eerst gebeld om wat informatie op te vragen en daarbij werd ik goed geadviseerd. De volgende dag via de webshop de spullen besteld. Dit werd correct en zonder schade afgeleverd. Een kwestie van de boel aansluiten en het werkte meteen. Ook de upgrade naar windows10 verliep goed. Ik ben er erg happy mee. Prima service en eindelijk eens een goed adres om IT apparatuur te kopen. TOP.

Cees

12-12-2015
Artikel: Laptop HP Elitebook 8440p
Na een ernstig defect van mijn oude Laptop moest ik snel een nieuwe Laptop hebben. Erik gebeld en in overleg met hem de juiste configuratie bij hem besteld. Prima advies, en nieuwe 2de hands Laptop is precies wat hij gezegd had. Top bijna nieuwe Laptop voor een fractie van de nieuwprijs.....waarom ooit nog een nieuwe kopen?? Chapeau Erik, keep up the good work!!!

Richard

23-11-2015
Artikel: Lenovo Thinkpad X201
Ik was met spoed op zoek naar een tijdelijke vervangende laptop voor mijn werk. Omdat ik toch met een paar vragen zat mbt levertijd en productstaat, heb ik contact opgenomen met Hardware4Sale. Na uitstekend telefonisch advies van Hardware4Sale direct de Lenovo Thinkpad x201 besteld. Al de volgende ochtend kreeg ik deze keurig verpakt in huis inclusief een gratis meegeleverd docking station. De Lenovo is in volledige nieuwstaat, keurig schoongemaakt en direct te gebruiken. Inmiddels twee weken verder en ik ben zo tevreden over de Lenovo dat ik het kopen van een nieuwe laptop voorlopig uit kan stellen. Ik ben zeer tevreden over de service van Hardware4Sale en kan dit aan iedereen aanbevelen.

Gert&Adriana

18-11-2015
Artikel: Laptop
Een bedrijf met super service en snel! Erik Bedankt!

Frits H.

11-11-2015
Artikel: HP Elitebook 8540p
Na alle positieve beoordelingen waren de verwachtingen hoog, maar ben zeker niet teleurgesteld. Een erg fraaie laptop met minimale gebruikerssporen, als nieuw zeg maar. Precies zoals beschreven. Erg fijn contact, snelle reacties en behulpzaamheid. Erik had een schitterend exemplaar klaargemaakt voor me en ben er nog steeds erg blij mee. Fijn dat ik hem kon ophalen. Hopelijk heb ik de garantie niet nodig, maar mocht dat wel het geval zijn, dan heb ik er alle vertrouwen in dat dat goed komt.

Brahim

11-11-2015
Artikel: Dell Latitude
Toevallig op de website terechtgekomen en op advies een Dell Latitude E6500 gekocht. Volgende dag thuis afgeleverd. Heb het bedrijf inmiddels aan wat vrienden aangeraden.Laptop keurig in orde, prima service, deskundig.

Karel Linders

01-11-2015
Zeer prettig bedrijf. Prima laptop geleverd gekregen. Ziet er nog zo goed als nieuw uit. Reageren snel en behulpzaam op vragen en je merkt aan alles, dat het naast verkopen ook gaat om de tevredenheid van de klant. Kortom hulde en dank Erik

Rob Angelier

26-10-2015
Artikel: HP Elitebook 8440p
De laptop werd snel geleverd. Na de installatie van windows bleek dat er een klein defect in zat. Hij wilde niet correct opstarten nadat hij in slaapmodus was gegaan.Contact opgenomen met hardware4sale en ik kon hem direct retourneren. Helaas was er geen alternatief beschikbaar, maar dat was geen probleem. binnen 3 dagen had ik mijn geld terug, top!In dit soort situaties kan een bedrijf zich wat service betreft onderscheiden en wat mij betreft heeft hardware4sale dat uitstekend gedaan!

W. ten Brinke

26-10-2015
Artikel: Lenovo Thinkpad X201
Prima laptop, echt zo goed als nieuw. Snel geleverd, helemaal niets op aan te merken. Telefonisch contact ook dik in orde.

Severin

23-10-2015
Artikel: Lenovo x1
Na een half jaar ging mijn scherm stuk, iets wat wel vaker schijnt voor te komen met dit model. Gelukkig was er nog garantie op de pc. Erik heeft het super snel en netjes opgelost voor me. Wat een service! Dank je wel.

B. Duijster

21-10-2015
Artikel: Dell latitude E6520
Inmiddels ben ik alweer een half jaar enorm tevreden met de Dell latitude E6520. Geweldig apparaat en wat een service ook! Nadat de harde schijf redelijk snel na aankoop crashte kreeg ik de dag erna al een nieuwe per post. Wat een warm bad na al die frustrerende problemen met andere laptops en bedrijven. Vanaf nu ben ik trouwe klant!

Arne Smit

15-10-2015
Erik adviseerde ons een Dell E6500 laptop met SSD harddisk en daarvan hebben we geen moment spijt gehad. Toen we drie maanden later aangaven dat het touchpad vertraagd reageert, was het geen enkel probleem om hem op te sturen en om te ruilen. Het telefonisch is prettig, direct en kundig. Met hardware4sale doe je geen zaken met een bedrijf, maar met een persoon en dat is een verfrissende ervaring.

Michiel

12-10-2015
Artikel: Edimax EW-7612UAn
Ik belde voor advies over een Wifi adapter en Erik adviseerde mij de Edimax USB Adapter. Een dag later werd het product netjes geleverd en het werkt inderdaad perfect! Dank voor je advies en de goede service!

Henk

07-10-2015
Artikel: HP Elite 8100 + 2x Asus monitor
Helemaal top! Aanrader - 5 sterrenPC gekocht met 2 monitoren, die door een abuis niet leverbaar waren. H4S heeft gelijk een alternatief besteld. Toen bleek dat de PC door de SFF niet twee monitoren aankon, maar dat was geen probleem. Samen met Erik van H4S een ander model uitgezocht en hier gratis een extra videokaart in geplaatst om de twee monitor aan te kunnen sturen. PC draait op Windows 10 en draait super terwijl deze toch al een paar jaar oud is :)

Dieter Lens

06-10-2015
Artikel: nieuwe harde schijf
Na een half jaartje begon mijn refurbished lenovo T500 laptop kuren te vertonen met veel plotselinge blauwe schermen. Na een belletje was de conclusie dat ik een nieuwe harde schijf nodig had. Binnen één dag had ik deze meteen kosteloos binnen en aan de telefoon met Erik door de installatie gelopen. Dat werkte uitstekend, en op deze manier hoefde ik mijn laptop niet te missen. Geen poespas en supersnel opgelost. Verfrissend.

Dick

05-10-2015
Artikel: Dell T6500 SSD
Na vervelende ervaring marktplaats particulier nu maar eens gekocht bij een bedrijf. Betaalde misschien wel een paar tientjes meer maar heb nu garantie en een niet van nieuw te onderscheiden laptop. binnen 16 uur in huis, goede toelichting om de laptop (vanuit schone situatie) te initiëren. zeer tevreden....geen minpunten !!!

Harald

02-10-2015
Artikel: Lenovo T420 laptop
Deze week een refurbished Lenovo T420 gekocht met een 160GB hard drive. Bij levering bleek dat er een 250GB hard drive was geplaatst. De laptop is in één woord top! Voor mij kan de service niet meer stuk.

GertKoekkoek

26-09-2015
Artikel: HP Elitebook 8540p
Gisteren deze laptop besteld en op afspraak opgehaald zeer mooie machine toont als nieuw. Geen enkele beschadiging en werkt prima. Ik zal zeker andere adviseren als zij een laptop of desktopwillen aanschaffen.

Jolanda

15-09-2015
Artikel: Fujitsu Siemens Lifebook S710
Gisteren een refurbished laptop besteld, vanmorgen al in huis. Snelle service! De laptop krijgt op de site een beoordeling van 3,5 ster voor de staat waarin hij verkeert. Ik heb nog geen krasje kunnen ontdekken, en hij draait als een zonnetje!Kortom: een heel fijn werkende laptop voor een fijn prijsje.

Richard

14-09-2015
Zo'n jaar geleden een laptop aangeschaft voor mijn vader, en vorige maand nog een voor mezelf. Ik ben zeer tevreden. De laptops zijn als nieuw binnengekomen en werken razendsnel, zelfs tijdens het uitvoeren van zware taken. En dat voor een prijsje waar je amper een nieuwe laptop voor kunt vinden, laat staan een goede nieuwe laptop.Telefonisch contact was ook fijn en met een eerlijk advies waarbij je kon merken dat er niet geprobeert wordt het allerduurste product aan te smeren.

M. Platschorre

10-09-2015
Artikel: Fujitsu Siemens Esprimo E7935
Ik heb hier de Fujitsu Siemens Esprimo E7935 besteld, werkt goed en ben er blij mee. Ik ga zeker nog meer producten bestellen hier!!

Carin

10-09-2015
Artikel: Lenovo
Ik heb drie supergoede laptops gekocht, ze zijn echt als nieuw. Uitgebreid advies gekregen en snelle levering. Helemaal top!!

Deen

10-09-2015
Artikel: HP HP ProDesk 400
Voor onze scholengemeenschap in Rotterdam hebben wij 30 HP systemen besteld bij Hardware4sale. Goed contact zowel telefonisch als per mail. Eind vorig jaar hebben we een order bij HP geplaatst voor exact dezelfde systemen. We waren ruim het dubbele kwijt! De systemen van Hardware4sale werden keurig op tijd door een medewerker aangeleverd en de systemen verkeerde in nieuw staat. Voor ons derde lokaal komen wij zeker terug bij Hardware4sale. Bedankt voor de goede afwikkeling.

rick

10-09-2015
Artikel: t500
Vorig jaar een t500 gekocht. deed plots niets meer. Netjes opgelost geheel nieuw moederbord er in gekregen zonder gemor.Perfect !

M

10-09-2015
Artikel: HP ELITEBOOK 8460
Vandaag Laptop geleverd door HW4Sale. Type HP8460 Elitebook. Deze type LP had ik bij mijn vorige klant en was sinds 2011 een grote vooruitgang. En gaat nog steeds met zijn tijd mee. De LP ziet er hagelnieuw uit. En kan ik alleen maar beamen net als de overige klanten dat HW4Sale zijn beloofde woorden nakomt. Een dikke service en garantie waar menige bedrijven een voorbeeld van mogen nemen. De oude klantgerichtheid zie ik terug bij HW4Sale en wellicht in de toekomst dat ik meer hardware zal bestellen bij Erik. Erik en jouw collega's hartelijk dank nogmaals voor de service en snelle levering. Gr, M uit Gronsveld

MR Josco

10-09-2015
Artikel: HP Elitebook 8540p
Ik heb geen aandelen maar als je de ruimste keuze wilt voor een goede prijs en topservice dan is this the place to be! Dikke 10!

Jan

10-09-2015
Jullie verdienen een 5 * review aangezien jullie als waarmaken! Petje af.

aad

10-09-2015
Artikel: fujitsu siemens e7936
Na een paar verhelderende telefoontjes met Erik, de computer aangeschaft, binnen 1 dag ontvangen en geinstalleerd. Prima service en een aanrader.

Floris-Jan Schiedema

10-09-2015
Artikel: Probook 6450b
Wat een fantastisch apparaat. Gebeld met deze club en zeer goed te woord gestaan. Uiteindelijk besloten de bestelling door te zetten en wat een geweldige laptop ontvangen. Zeer keurig verpakt en binnen een dag binnen. Dank u zeer Erik!

Ron Houben

10-09-2015
Artikel: Top service. Top laptop.
Nu ruim een week een HP Elitebook 8540p in gebruik: intensief surfen, docs en exels overzetten, vids bekijken. Op een ontspiegeld en dus beter scherm. Werkt geweldig. Stevige laptop met prima specs. Eigenlijk de 2de zelfde laptop; wat voorafging was dat de 1ste een softwareprobleempje had met het scherm. Even wat heen en weer gebeld en ge-smst, ding retour gezonden en praktisch binnen een week, de Pasen zat er tussen, deze geweldige laptop ontvangen. Nu intensief in gebruik. Top service, laptop en contact! Thanks to Erik Rake. Mvg Ron

Jan

10-09-2015
Artikel: Fujitsu Siemens PC
Mooie en overzichtelijke site voorzien van veel info. Service is helemaal perfect. 2e PC zojuist besteld .Met vriendelijk groet Jan

Willem Douma

10-09-2015
Artikel: Dell optiflex 780
Keurig voor elkaar

Mark

10-09-2015
Artikel: Diverse systemen en laptops
Super snelle levering en down to earth eerlijk advies. Ik heb er nu al 3x systemen gekocht. allemaal perfect en de dag erna geleverd.

Daan van Oudehoven

10-09-2015
Artikel: Lenovo t500
Gisteren een Lenovo T500 besteld. Op de site stond in nieuw staat. Vandaag ontvangen. Als ze deze laptops als nieuw zouden verkopen had ik het geloofd. Dit wil ik even kwijt. Echt een aanrader !Daan

Heidi

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Gisteren besteld, geleverd voor 13.00 in Amsterdam. Onze was helemaal nieuw, nooit gebruikt, die ruikt zelves nieuw.Ik had gedacht een voor mijn 2 kinderen te delen, maar ik denk voor de prijs, toch iedereen zijn eigen. En ook een nieuwe voor mijzelf. Dit computer heeft omgeveer hetzelfde specificaties van wat ik nu gebruikt, maar mijn wifi is gebroken, voordat ik dat laten repareeren en gedoe, kan ik toch een nieuwe kopen.Deze laptops zijn van 2010, al was onze nooit gebruikt. FWIW.

Annet

10-09-2015
Artikel: LENOVO T500
Deze zaak kan ik aan iedereen aanbevelen! Zelf ben ik niet zo thuis in de "computerwereld" en dus is een betrouwbaar goed advies voor mij belangrijk. Ik moest de laptop cadeau doen.Eric zou de beste en mooiste uitzoeken, en heeft dat helemaal waargemaakt...echt top, hij lijkt nieuw!!! Jullie service en klantvriendelijkheid is echt grandioos evenals de snelle levering...alles zat keurig ingepakt..bedankt!! Vriendelijke groet Annet uit Rotterdam

Henk

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Afgelopen dinsdag bij Monique een lenovo T500 opgehaald. Erg goed door haar geholpen en goed advies gekregen. In eerste instantie kwam ik voor een HP laptop maar door haar goede advies toch gegaan voor een Lenovo. Erg tevreden :)

Bart

10-09-2015
Artikel: Laptop
De site is duidelijk, de levering zeer snel en de service prima. Van m'n laptop was een cursortoets defect en na terugsturen kreeg ik hem weer supersnel terug met een nieuw toetsenbord! Aanrader!! Groeten Bart

Robert Daems

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500 met 4GB memory
Telefonisch goed advies gekregen. Dinsdagavond T500 besteld en donderdag was deze al bezorgd.Een aanrader voor iedereen die een goede betaalbare laptop zoekt!

Gerard Boersma

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500 laptop
Nadat ik 2x was teleurgesteld in een HP Probook 6450b laptop, waarvan de webcam niet werkte, werd dit door Hardware4Sale vlot en goed opgelost. Het was jammer, dat de webcam van de 2e HP er ook al snel mee stopte. Via Internet zag ik, dat het een bekend probleem is, waar HP kennelijk ook geen oplossing voor weet. Opnieuw contact met Hardware4Sale opgenomen en nu maar een iets duurdere maar ook betere Lenovo T500 besteld. Opnieuw was de service snel en goed en tot mijn verrassing hoefde ik niets extra's te betalen. Erik, mijn complimenten. Je service is grandioos en gelukkig werkt deze laptop prima na enkele dagen ervaring hiermee. Ik wens je veel zegen met je bedrijf.

Roeland

10-09-2015
Had even een probleemtje met de installatie, maar werd snel en deskundig telefonisch geholpen door medewerker. Prima!

Siem

10-09-2015
Artikel: Lenovo t500
“Deze zaak kan ik aan iedereen aanbevelen ! Ik ben geholpen door Erik super aardige gozer en weet waar hij over praat . Goed advies gekregen en klant vriendelijk. Wanneer iemand in mijn kennissen kring een andere laptop nodig heeft , zal ik deze zaak zeer zeker aanbevelen . Erik bij deze nog bedankt voor je perfecte en snelle afhandeling . Gr

leo mutsaers

10-09-2015
Artikel: desktop
heb er maar een woord voor toppie toppie

Christine

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Op vrijdagochtend een Lenovo T500 besteld die op zaterdagochtend, ingepakt in roze papier en wel, is afgeleverd bij een jarige dame. Erik, nogmaals bedankt voor je snelle (inpak) service :)!

Drijfveer Media

10-09-2015
Artikel: HP Elitebook 8540p
Bedrijven die weten wat klantvriendelijkheid en service is zijn er niet veel meer. Hardware 4 Sale is een positieve uitzondering. Er wordt actief meegedacht en de prijzen zijn scherp voor uitstekende computers. Wij blijven komen en zullen ze bij iedereen aanraden!

Henk van en Eck

10-09-2015
Artikel: HP Elitebook 6930p
Voor onze zonen waren wij op zoek naar twee laptops, uiteindelijk bestelt bij Hardware4sale, namelijk de HP Elitebook 6930p voor hun studies. Perfecte laptops, zeer netjes en met goede accu's zoals telefonisch besproken. Erg tevreden! Bedankt

Kim

10-09-2015
Artikel: HP 8440p
Goed om eerst advies te vragen :) Een laptop vinden in deze tijd met het aanbod van tegenwoordig is erg moeilijk. Goed en eerlijk advies is erg belangrijk voor ons. Monique heeft ons prima geholpen en daar zijn wij erg blij mee. Keurig bedrijf! Wij komen zeker terug.

Babette Verhoeven

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Goede, overzichtelijke site. Laptop zaterdagavond besteld, dinsdag geleverd. Laptop ziet er uit als nieuw, alles is perfect gegaan. Aanrader!

Maurice

10-09-2015
Artikel: Lenovo T410
Mijn zusje zocht een goede / snelle laptop voor haar reis naar Australië, zelf hier vanuit Hervey Bay (Australië) op internet gekeken en kwam bij Hardware4sale terecht, fantastische site en geweldige producten! allemaal high-end business modellen voor een perfecte prijs! zal het bij iedereen aanraden! Dit bedrijf begrijpt waarom mensen enthousiast over hun zijn. TOP service en producten!

Clive

10-09-2015
Artikel: Lenovo T410 laptop
Zondag een Lenovo T410 voor mijn zoon besteld en Vandaag (Dinsdag) binnen. Zeer snel service van Hardware4sale. Laptop is in zeer goed staat en netjes. Een aanrader voor iedereen die een goede betaalbare laptop zoekt.

Annelies Mulder

10-09-2015
Artikel: lenova laptop
Vandaag de mooie Lenova laptop ontvangen. Wat een fantastische laptop! Alles was al geïnstalleerd door dhr. Rake. Wat een service!!!!! Ik ben héél blij dat ik door vrienden getipt ben om deze site te bezoeken! Dit bericht schrijf ik met de nieuwe laptop!! Echt super!!! Héél erg bedankt voor de mooie spullen en service!! En ook voor de sneller levering!!Met vriendelijke groet,Annelies Mulder

Gerrit Jan Brethouwer

10-09-2015
Artikel: Dell optiflex 780
Snelle levering en uitstekende garantie en service. Echt helemaal top!!

Romeo

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Afgelopen week de laptop opgehaald. Zeer goed geholpen en geadviseerd door Erik, die mij attendeerde op de website voor veelgestelde vragen. Natuurlijk in de haast om het lekkers in gebruik te nemen ergens tegenaan gelopen en Erik gecontacteerd. Die razendsnel reageerde, ondanks dat het achteraf gewoon op de website te vinden was, waardoor de issue subiet opgelost werd. Top ... kom zeker binnenkort terug voor meer lekkers ... Zeker een aanrader

Onno Beldman

10-09-2015
Artikel: Samsung Galaxy Tab GT-P7500
Vanmiddag hebben wij een Samsung tablet opgehaald bij Hardware4sale en wij zijn er zeer tevreden over! We hebben lang gezocht naar een betaalbare snelle tablet. Blij dat we Hardware4sale op internet tegen zijn gekomen. Nieuw kosten de tablets 100 euro meer. Het is niet te zien dat deze tablet ooit gebruikt is. Bedankt voor de goede service en voor de prachtige tablet!Groeten Onno

Bas van Lansing

10-09-2015
Artikel: Dell latitude E6320
Voor mijn twee dochters zijn wij lang op zoek geweest naar twee geschikte laptops. Beide dames beginnen aan een nieuwe opleiding en hebben beide een laptop nodig. Bij de Mediamarkt en de BCC geweest maar daar beginnen de goede laptops vanaf 800 euro. Via Google zijn wij terecht gekomen op de site van Hardware4sale. Prachtige site en zeer duidelijk. Toch nog even gebeld voor info. Keurig te woord gestaan en goed advies gekregen. Wij hebben 2 Dell Latitude E6320 besteld en de volgende dag geleverd gekregen. Wat een super laptops zijn het. Bedankt voor jullie goede advies en voor andere die dit lezen: Top bedrijf dit!

Herman Meijer

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
De dag nadat ik de bestelling plaatste kwam het bericht naar buiten dat er veel mensen waren opgelicht met gekopieerde internetsites. Ik ben een onbenul op computergebied. ( Alleen daar ). Daar hoef je bij dit bedrijf niet bang voor te zijn. Prima communicatie, verzending en een fantastisch product voor een mooie prijs. De minimale gebruikerssporen wegen niet op tegen de klasse van deze laptop. Erik, dank je wel.

Jelly

10-09-2015
Artikel: Laptop Lenovo 410
Superduidelijke en goede site. Goede telefonische ondersteuning en advies. Laptop maandag besteld en inderdaad dinsdag zeer goed verpakt ontvangen. Laptop ziet er uit als nieuw. Kortom ik kan hardware4sale echt aanraden voor aankoop van een net geen nieuwe laptop!

H.J. Roest

10-09-2015
Artikel: HP 8440P
Er wordt na een goed advies gedaan wat er beloofd wordt. Echt super tevreden over deze aankoop. Een geweldige, mede door de SSD schijf snelle en goed werkende en mooie onbeschadigde laptop, die na een dag al geleverd werd. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Rogier

10-09-2015
Zeer klantvriendelijk te woord gestaan over de telefoon. De verkoper nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hij was ook eerlijk door aan te geven dat een bepaalde laptop in een wat mindere staat verkeerde dan een andere. Dit werd ook bevestigd door het aantal sterren dat de betreffende laptop toegewezen kreeg. Hier ook, voor drie uur besteld betekend volgende dag in huis. De laptop zelf ziet er echt als nieuw uit en zoals de verkoper al voorspeld had, ben ik super blij met deze tweedehands laptop.

willem

10-09-2015
Artikel: dell comuter complete set
complete set gekocht voor mooi bedrag met drie dagen al thuis gekregen ik ben zeer tevreden

Leef Design

10-09-2015
Artikel: HP Monitor
Zeer snelle service en hulp bij een technische klacht. Heel professioneel opgelost ! Zeker een aanrader

mirjam

10-09-2015
Artikel: HP Elitebook 8460p
Super goed advies gekregen, wat een geweldige prijs kwaliteit verhouding. Duidelijk te zien dat deze mensen verstand van zaken hebben en dit voor een geweldige prijs aanbieden.

Ellen

10-09-2015
Duidelijke site en goed telefonisch te woord gestaan

Andre Jerphanion

10-09-2015
Artikel: Dell Latitude D630 T7500
Ik ben geen standaard klant want ik sta door omstandigheden onder bewindvoering. De bestelling van deze laptop was bestemd voor mijn dochter die studeert in Lelystad. Ik had groen licht nodig van de bewindvoerder toen ik dat had heeft Erik van Hardware4sale me top geholpen en het verhaal goed beluisterd. De betaling is goed gegaan en de laptop is zeker voor studenten een aanrader. Besteld vanuit Bakkeveen, betaald vanuit Wolvega en verstuurd naar Lelystad. Het was allemaal geen probleem. Erik tot een volgende keer (want die komt er vast wel) en bedankt voor je geduld, mijn dochter is er blij mee.

Henkie Pankie

10-09-2015
Artikel: Mooi verhal
Dit is maar een test. het valt me op dat er alleen maar 5 sterren zijn. dit kan in mijn ogen niet. Eigenaar zal ze wel handmatig omzetten / tegenhouden.

Eigenaar

10-09-2015
Artikel: Aan Henkie Pankie
Beste Henkie Pankie,Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in het in en verkopen van gebruikte computerapparatuur. Kwaliteit en tevreden klanten staan voor ons voorop. Uiteraard waar mensen werken worden wel eens foutjes gemaakt, als dat bij ons gebeurt dan lossen wij dat keurig op. Dat is een reden waarom we goede beoordelingen ontvangen. Misschien kunt u ook eens een bestellen bij ons plaatsen om echt een oordeel te kunnen geven over ons i.p.v. speculeren. Alle beoordelingen worden op onze webwinkel geplaatst!Met vriendelijke groet, Erik

Ian

10-09-2015
Artikel: Thinpad T500
Erik Rake is een topper. Supersnelle service en prettig contact. Mocht er onverhoopt wat misgaan dan doet Erik niet moeilijk en krijg je direct vervanging.De Thinkpad T500 met LED scherm, SSD en 4GB Ram is een hele snelle, fijne, geruisloze machine. Oerdegelijke topkwaliteit. De beste deal van dit moment.Dankjewel Erik!

Lars

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Na wat zoeken kwam ik bij Hardware4Sale terecht omdat ik een gebruikte laptop wilde met Solid State Disk zodat hij toch nog snel zou zijn. Ik kwam uit bij een Lenovo T500, een robuuste zakelijke laptop, voor een zeer scherpe prijs. Deze werd erg snel geleverd. Eenmaal ontvangen zag de laptop er erg goed uit voor een gebruikt apparaat. Het enige was dat ik een hoog piepend geluid hoorde. Na contact met Erik kon ik hem terugsturen en heeft hij hem onderzocht. Het bleek een standaard "kwaal" van dit type laptop, ze hadden het allemaal en kwam uit de elektronica. Ik kreeg de keuze om hem te retourneren of alsnog houden. Na nog wat zoekwerk ontdekte ik dat dit toch echt de beste deal (prijs / kwaliteit verhouding met SSD) was. Ik besloot het piepje voor lief te nemen en de laptop werd zondere verdere meerkosten naar me opgestuurd. Zeer goede service voor een sowieso al erg goede en scherpe deal!

Leen Mol

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Geweldige club die Hardware4sale. Zij leveren perfect materiaal. Toen na een maand of vier de computer problemen gaf door mijn eigen fout kreeg ik gratis een nieuw geïnstalleerde harde schijf opgestuurd. Al met al heb ik maar een dag zonder computer gezeten. Dat noem ik meer dan goede service.

Peter D

10-09-2015
Artikel: Dell Optiplex 780 desktop
Na het lezen van alle Reviews kan ik alleen maar in herhaling vallen. Ook mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief. Nadat ik had aangegeven wat mijn wensen waren kreeg ik een erg goed advies. Voor mij werd dit een Dell Optiplex 780 desktop met een uitbreiding van 2 naar 4 GB geheugen + een SSD schijf. Nou, dit advies werd helemaal waar gemaakt. Een heerlijk snelle en stille computer. Voor deze prijs moet je eens proberen iets nieuws te kopen! Tijdens het transport van de computer ging het waar dan ook ergens mis. Ook dit werd op een zodanige professionele wijze door Erik opgelost dat ik alleen maar kan zeggen. Toppie!!!!!!!!

Rachel Voerman

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Wij zijn zeer tevreden over de geweldige service van dit bedrijf. We hebben 5 maanden geleden een laptop gekocht en vorige week deed het beeldscherm niets meer. Zaterdag gebeld en maandag heb ik de laptop ingestuurd, woensdag had ik weer een nieuwe laptop met eigen harde schijf, toetsenbord en accu, zodat alle data op de computer behouden blijft. Fantastisch! Heel erg bedankt voor de snelle en zeer goede service.

I Hulskamp

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Alsof ik een nieuwe kreeg! Ik was heel tevreden over een 2ehands laptop die ik heb gekocht, de laptop zag er keurig uit en loopt soepel. Ik heb erg getwijfeld tussen een nieuwe of 2handse, ik ben heel blij dat ik voor een tweedehandse ben gegaan, deze thinkpad, is gewoon te mooi, heerlijk tijdloos, keurige conditie en de hardware voldoet prima. Bedankt!

DP

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500 4GB 120 SSD
Na een teleurstellende ervaring met een nieuwe budget MSI laptop (elders gekocht) gekozen voor een snelle configuratie. Met Lenovo had ik al eerder goede ervaringen en ik ben fan van de Thinkpad-reeks: degelijke behuizing en no-nonsense uitstraling. Als je twijfelt over SSD: gewoon doen, die paar tientjes extra ben je morgen al vergeten, en de snelheid van het openen van documenten en webpagina's is echt ongekend! Volgens mij is de laptop die ik heb ontvangen nooit gebruikt! Ruikt nieuw, geen gebruikssporen en op het merklogo en de webcam zitten nog transparante beschermingsstickers. Laptop een dag na bestelling al in huis, prima verpakt en met een leuke attentie. Top marks!

Erwin Timmerman

10-09-2015
Artikel: Laptop 12"
Als alles goed gaat, zijn alle webshops hetzelfde: snelle levering en klaar. Maar als er iets fout gaat (apparaat gaat stuk etc), blijkt de waarde van een goede webshop: die leveren service en zeuren niet. Op dat vlak verdient H4S 6 van 5 sterren!! Ik had een laptopje dat vage klachten gaf, soms wel, soms niet. Meestal heb je bij zoiets de grootste moeite om garantie te krijgen omdat het probleem zich uiteraard niet voordoet na het terugsturen. Bij H4S geen enkel probleem, kreeg zo een ander exemplaar, van zelfs een ander type (ik kon kiezen: hetzelfde type of een ander). Chapeau mensen!! Zo koop je tweedehands met de zekerheid dat je geen kat in de zak koopt. De volgende keer koop ik hier zeker weer!!

Hanny

10-09-2015
Artikel: laptop dell latitude e 5500
Geweldig /snel /en een mooie laptop,we zijn helemaal blij en goede prijs , zegt het voort deze website is erg goed.

Danny

10-09-2015
Artikel: Hp Elitebook 2540p I5
Laptop besteld bij Hardware4Sale. Deze was snel geleverd maar helaas deed de accu het niet. Na contact te hebben gehad met Hardware4Sale was het probleem gauw opgelost en is er een andere accu geleverd nadat de oude was terug gestuurd. Ook dit is snel gegaan. Nu werkt alles naar behoren. Ik ben tevreden over de goede service. Ik kan wel gaan klagen over het feit dat de geteste laptop toch een defecte accu had, maar aangezien het lekker snel is opgelost geef ik toch 5 sterren. Hardware4Sale is zeker een aanrader!

leandro

10-09-2015
Artikel: laptop
zeer tevreden over de service. Ik heb er inmiddels 2 gekocht voor de kinderen. Een laptop had wat problemen, zonder moeite gelijk om kunnen ruilen voor een andere. Super service dus ook de volgende aankopen gaan wij hier doen.

Muhammed

10-09-2015
Zeer behulpzame personeel, alles wordt direct afgehandeld. super snel service. top producten. kortom. uitstekend

Henk Schouten

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Wij hebben begin oktober 2 laptops gekocht die snel werden geleverd, helaas ging er 1 stuk op 10 december ,na telefonisch ondersteuning ging de laptop het niet doen. Direct werd besloten dat we een andere laptop kregen wat super is. Er werd ook met ons mee gedacht zo dat we snel de nieuwe laptop hadden. Toen we deze ophaalde zat er ook nog meer werkgeheugen in .Echt Super !! geregeld.Bedankt

Erik Stobbe

10-09-2015
Artikel: Dell Optiplex 780 4 gb met scherm
Door een software update liep mijn eerste PC niet zoals het moest. Hulp van microsoft liep vreselijk stroef en ondertussen kon ik niet verder werken op de PC. Eric gaf aan langs te komen en de PC om te ruilen voor een andere versie. Ondanks zijn drukke agenda was er toch nog een plekje in de avonduren vrij om mij te helpen. Dat noem ik service! Microsoft kan nog wat van je leren Eric, super bedankt voor je hulp en ik ben blij dat ik weer verder kan.

Eigenaar

10-09-2015
Artikel: Dell Optiplex 780 4 gb met scherm
Bedankt voor je review Erik! Jij bent mijn klant. Al mijn klanten moeten tevreden zijn :)

timo groeneveld

10-09-2015
Artikel: HP 8000 elite tower
Ben zeer tevreden over klantvriendelijkheid en dat dit bedrijf echt luistert naar zijn klanten... Ik had eerst een Dell optiflex 580 besteld, maar door een harde schijf die wel eens haperde, Erik wilde trouwens acuut een nieuwe schijf opsturen, maar ik zat nog in mijn 14dagen bedenktijd ,toch maar andere zeer snelle computer HP 8000 besteld. dus goeie service bij de koop,maar ook na de koop !!! Als ik nog iets nodig heb weet ik dit bedrijf weer te vinden..... gr. T.M. Groeneveld

Martin van Lieshout

10-09-2015
Artikel: Dell Latitude D630 T7500 DVDRW
Super snel geleverd en voldoet ruim aan alle verwachtingen echt een aanrader wel geheugen van 4gb en 500 gb harddisk in laten zetten. Voor die prijs heb je een zeer handzame goed werkende laptop met goed geluid en grafische kaart. Klasse !!

Esther

10-09-2015
Artikel: Fijutsu Siemens Lifebook S710
Niet te bevatten! Koop ik een gebruikte Fujitsu Siemens S710 omdat ik niet veel te besteden heb en heb ik volgens mij een nieuwe gekregen! Ik dacht nog dat het een verkopers truc zou zijn maar jullie hebben het waar gemaakt. Ik ben verschrikkelijk blij met de laptop. Bij de BCC en Mycom beginnen de prijzen voor een i5 laptop bij 650 euro. Nogmaals, ik ben zeeeer tevreden en raad iedereen die een snelle laptop wil kopen de S710 aan. Groetjes en tot ziens van Esther.

Kuijpers

10-09-2015
Artikel: hp lap-top
De HP lap-top met ssd schijf heel goed verzorgd ! Wilde met windows 7 verder en elders vroegen ze euro 200 i.v.m. de licentie die ik al betaald had op de win. 7 in mijn oude gare lap-top ????!!! Heel goed en eerlijk advies !

Maurice

10-09-2015
Artikel: Fuijtsu Siems S710
Bedankt Esther :) Heb er ook zo 1 nu :) Top !!!

Esther

10-09-2015
Artikel: Dell Latitude E6500
Vorige week 2x Dell Latitude E6500 opgehaald. Super laptops, heel erg blij mee. Erg goede service, mijn dockingstation bleek niet te werken. Eerst kreeg ik een nieuwe adapter opgestuurd, toen dit niet het probleem was kreeg ik een nieuwe dockingstation. Nu werkt het :) Bedankt!

Esther Kik

10-09-2015
Artikel: Lenevo T500
Zoals vandaag beloofd, hier mijn review! Erik vandaag en gisteren contact met jou gehad, een sympathieke man, en ja gisteren besteld en vandaag onze laptop in huis, doet het super! Geweldige service en een gave laptop. Bedankt voor de snelle levering en de snelle reacties telefonisch. Een zeer tevreden klant hier. Groetjes Esther

Rene

10-09-2015
Artikel: Fujitsu Siemens E7935
Prima bedrijf! Ik probeerde te bellen met Hardware4sale maar het nummer was in gesprek. Binnen 10 minuten werd ik terug gebeld door Erik. Mijn vragen werden netjes beantwoord en vervolgens heb ik de PC online besteld. De volgende dag werd de PC keurig verpakt geleverd. Misschien overbodig te vermelden maar de PC werkt prima. Hardware4sale heeft er een tevreden klant bij.

Michiel Kok

10-09-2015
Artikel: Fujitsu Siemens E7935
Ons kantoor heeft inmiddels al diverse orders geplaatst bij Hardware4sale. We krijgen iedere keer een zeer kundig advies en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit de producten en de dienstverlening. Producten worden keurig verpakt en een dag na bestelling netjes afgeleverd. Hardware4sale is voor ons een betrouwbare partner voor de levering van hardware en ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!!

Claudia van Gulik

10-09-2015
Artikel: Dell E6500
Super service! Zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg voor een niet lezende digibeet zoals ikzelf en ben meer dan tevreden, wat de kwaliteit van de geleverde laptop betreft! Nu hoop ik deze laptop nu eens wat langere tijd heel te houden, maar mijn volgende bestelling, zal ik voor 150% hier weer doen. Top!!

Bas

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500 laptop
Vrijdagochtend 11.00 uur besteld, zaterdagmiddag 13.30 uur ontvangen. Sneller kan echt niet. Mooie machine met de extra specificaties (SSD en extra RAM) piekfijn geleverd.

André van der Sluijs

10-09-2015
Artikel: Lenovo (IBM) ThinkPad T500 2e gen nieuw staat
Artikel was idd in nieuwstaat! En voor een heel schappelijke prijs. Artikel was goed verpakt, snelle levering. (Her)installatie van Windows was een fluitje van een cent. Lof voor deze winkel!

Bert

10-09-2015
Artikel: computer
Een Dell Optiplex 780 besteld en de volgende dag al in huis. Computer is niet van nieuw te onderscheiden. Dik tevreden en bestel een volgende keer zeker weer hier.

karlie

10-09-2015
Artikel: lenovo t500
Wat een nette service, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.... duidelijke website vlotte afhandeling van bestellingen,en mocht je ergens niet helemaal uitkomen staat Erik je gewoon bij om het te verhelpen.... toppie!!!

Gerben

10-09-2015
Artikel: HP Elitebook 2530
Een zeer goede laptop voor een heel lage prijs. De service en betrouwbaarheid van hardware4sale zijn top. Dank. Ik koop hier sowieso in de toekomst weer.

Jacco

10-09-2015
Artikel: Fujitsu Siemens Lifebook S710
Prima laptop voor een uitstekende prijs; hij ziet er nog als nieuw uit en hoewel ik had aangegeven dat ie zonder Windows geleverd mocht worden, stond er toch een prima versie van Windows 7 op. Met de SSD start alles ook supersnel op, kortom een prima koop en ik kan Hardware4sale aan iedereen aanbevelen!

Lex Tak

10-09-2015
Artikel: laptop Lenovo
Goede, vriendelijke service. Komt afspraken na. Vlotte levering zoals beloofd. Laptop zag er als nieuw uit. Met vr gr Lex

Leo de Jong

10-09-2015
Artikel: ToshibaTecra S11
Topklasse service!! Na tel.informatie werd mij een laptop geadviseerd welke €100,00 goedkoper was dan naar waar mijn voorkeur uitging, 23 feb. besteld, andere dag bezorgd, gelijk aan de slag, door stommiteit van mijzelf (digibeet die ik ben) ging van alles mis met vervelende gevolgen. Contact gezocht, na overleg mocht ik laptop ter reparatie zenden, vandaag 3 mrt. wederom weer ontvangen, geheel kosteloos weer opnieuw leeg gehaald en geïnstalleerd, of hoe dat ook mogen heten! Ben weer helemaal blij, waar maak je dit nog mee, HULDE!!

Tom

10-09-2015
In de middag even gebeld voor een pc met speciale wensen. Kon deze bijna direct ophalen. Mooie merk pc met goeie specificaties. Heel betaalbaar en met garantie. Prima!

Ben Draaier

10-09-2015
Artikel: Lenovo thinkpad x1 carbon
WTF! Net binnen. Nog nooit zoiets moois en duns gezien. Bedankt voor jullie juiste advies en tot de volgende keer mannen!Groeten van Ben met zijn nieuwe rete snelle laptop :-)

Mat Gerardu

10-09-2015
Artikel: Lenovo T500
Na een grote miskoop bij een internetbedrijf in Utrecht die veel advertenties op Marktplaats zet onder het kopje zo goed als nieuw had ik daar een Lenovo T500 besteld, zgn in nieuwstaat. Toen ik deze laptop de dag erna ontving en openmaakte kwam er een oude uitgehoddelde laptop te voorschijn die ik ook nog niet meer uitgezet kreeg! Na hierover met dit bedrijf gebeld te hebben kon ik hem terugsturen, om een lang verhaal kort te maken, na 3 weken kreeg ik na veel ruzie mijn geld terug (295 euro) en heb toen na een telefoongesprek met Eric bij hem een Lenovo T500 in nieuwstaat besteld... toen ik deze de dag erna ontving en het goed ingepakte pakket openmaakte wist ik niet wat ik zag, inderdaad een, volgens mij, nog nooit gebruikte laptop! en nog 20 euro goedkoper dan bij die andere fa! dit is echte goede service en zal Eric ook overal aanbevelen!!! Bedankt voor de mooie nieuwe laptop en Hardware4sale heeft er een nieuwe klant bijgekregen!!! Eric Bedankt.

Elisabeth

10-09-2015
Artikel: Laptops
Ook naar Frankrijk is de service super. Ik heb een HP Elitebook 8730w en een Dell Latitude E6500 besteld en deze werden keurig verpakt binnen een paar dagen bezorgd. Verder kan ik alleen maar alle andere reviews bevestigen. Alle lof Hardware4Sale!!!

Peter

10-09-2015
Zeer tevreden. Binnen 2 dagen Dell optiflex geleverd. Keurig verpakt. Snelle computer met notabene fabrieksgarantie tot april 2016. Telefonische gesprekken waren prettig met duidelijke uitleg.

Correlje

10-09-2015
Artikel: Lenovo laptop
Zeer tevreden met de Lenovo laptop die ik heb aangeschaft, ik heb deze uitgebreid met een ssd kaart voor een mooie prijs. Goede service en fijn telefonisch kontakt en binnen 1 dag geleverd, top service !!! Ik heb zojuist nog een zelfde laptop besteld !!!

Patrick de Vries

10-09-2015
Artikel: Siemens Lifebook E751
vandaag mijn CORE I5 Siemens Lifebook E751 gekregen,en als er op de site zou staan nieuw zou ik het geloofd hebben want er is echt geen krasje of gebruikersspoortje te vinden !!!!!!!,,,helemaal TOP..zou er gelijk weer een kopen als deze het op den duur begeeft!!!!

g deurman

10-09-2015
Artikel: laptop fuijitsu
Voor mijn dochter een laptop gekocht. Ik wilde wel een dvd speler erin, maar geen webcam. Gebeld en dit kon geregeld worden. Binnen 2 uur werd mijn pakket verzonden en de volgende dag al in huis. De laptop is voor onze normen supersnel en hij zag er nog uit als nieuw. Bedankt voor de service. Ik zal een ieder aanraden bij jullie een laptop te kopen.

Frans Guise

10-09-2015
Artikel: HP ProBook 6460b
's Morgens gebeld, 's avonds na 19:00 opgehaald. Laptop lijkt / is, nieuw TOP!! Alles werkt vrijwel plug & play.Concurenten bieden goedkope laptops aan voor dezelfde prijs, of zelfs minder. Maar dan heb je wel een volledig plastic geval. Deze voelt, en is ook :stevig. Snel, en zo goed als nieuw.Nu alleen nog de "finger print" inlog aan de praat krijgen-> waar kan ik dat G.D vinden? :-)Maarre: Top zaak, top service. Thanks!

Fred Bahlmann

10-09-2015
Artikel: Lenovo T410
Goed telefonisch contact. Levering volgende dag al. Prachtige laptop. Alles volgens afspraak. Ben heel tevreden.

Bastiaan Koster

10-09-2015
Artikel: Lenovo Thinkpad X1 Carbon
Ik heb 2 dagen geleden de X1 Carbon besteld, en hij is vandaag binnen! Er stond dat hij lichte gebruikerssporen zou hebben, maar ik zie, hoe erg ik ook mijn best doe, niks! Perfect bedrijf. Ik ga deze site zekerweten onthouden!

Fhaishal

10-09-2015
Artikel: Dell Latitude E6500
Ik heb een bestelling geplaatst op hardware4sale, het gaat om een dell latitude E6500. nadat ik me bestelling heb gelaatst op hardware4sale heb ik het bedrijf geprobeerd zwart te maken wat onnodig was... omdat ik niet wist of het nou echt of nep was, want het is de eerste keer dat ik hier wat bestel en was Pinksteren waren ze ook natuurlijk gesloten. ik dacht meteen aan oplichting wat totaal niet het geval was! maar ik ben netjes gebeld door ze en legtte ook mijn kant van mijn verhaal uit kon ik beter niet doen, want gelijk had ik toch niet! het spijt me heel erg hardware4sale!dankuwel voor u klantvriendelijkheid!ik krijg alsnog dus me laptop heb het morgen binnen ik heb de specificaties gezien van de laptop en ik ben gegarandeerd veel goedkoper dan op welke site of winkel dan ook!

Integriteit gewenst

10-09-2015
Wees integer!

PeterR

10-09-2015
Vandaag de bestelde Fujitsu Laptop ontvangen. Keurige machine zoals omschreven, Ram aangepast zoals besteld en binnen 1 werkdag geleverd. Een paar uurtjes aan het proberen geweest, geen klachten. Kortom dik tevreden!

Jaco Gardenier

10-09-2015
Artikel: Fujitsu Siemens Lifebook E751 250GB
Tijdje op zoek naar een laptop voor mijn dochter waar ze de Sims op kan spelen. Dinsdagavond gebeld met Hardware4Sale maar werd niet opgenomen. Logisch dacht ik nog, het is avond. Maar nog geen kwartier later werd ik teruggebeld! Vraag voorgelegd en werd supergoed geholpen! Hebben nu een waanzinnig goede laptop voor haar die goedverpakt bezorgd werd! Ziet er heel netjes uit, kan geen gebruikerssporen vinden. Makkelijke handleiding erbij om hem aan de praat te krijgen... Echt toppie! Dochter blij, wij blij! Bedankt Hardware4Sale!

Michiel

10-09-2015
Artikel: laotop
werk hier op Ibiza prima door met een snelle hp laptop van hardware4sale. Aanrader!

F.P. Oudshoorn

10-09-2015
Artikel: Siemens E7936
Ik hou niet zo van aanschaf via 'het web', kijk graag de verkoper aan als ik zaken doe en zeker als het bedragen boven de 100 euro betreft. Soms moet je een knieval maken, dat kan ook een nieuw inzicht verschaffen. M.b.t. Hardware4sale worden alle gemaakte afspraken/toezeggingen nagekomen; ik heb een muisstille Siemens (zo stil dat we tijdens installatie dachten dat ie het al niet meer deed...) en die 'opschakelt' als een Mc Laren F1 wagen, snel dus. Chapeau derhalve voor Erik Rake.

Markus

10-09-2015
Artikel: dell latitude 6420
Aankoop laptop voldeed niet aan verwachting, na telefonisch contact kom ik hem omruilen voor een ander Zeer tevreden over de service, technische uitleg en vlotte afhandeling. Overzichtelijke, duidelijke website. Kortom een aanrader !

Albert Haarlingen

10-09-2015
Artikel: HP Elitebook 6560b
Uitermate tevreden over de gang van zaken. In het verleden hebben wij vaker gebruikte producten ingekocht bij bedrijven die refurbished producten aanbieden. Vaak te late levering, zeer gebruikte producten, rare toetsenborden. Bij Hardware4sale hebben we een grote vis gevangen, het contact is erg goed, zeer goed advies, de levering en vooral de producten verkeren in zeer goede staat. Dit hebben we niet eerder meegemaakt. Petje af Hardware4sale!Groeten van Albert en zeker tot de volgende keer!

Phil Hyams

10-09-2015
Artikel: Dell Latitude E6500 P9500
Opvallend prettig telefonisch contact. Levering volgens afspraak. Ik ben zeer enthousiast over de computer: hij ziet er werkelijk als nieuw uit en werkt stil en rimpelloos.

Nico

10-09-2015
Artikel: Laptop Dell Latitude en PC Dell Optilex 790
Was een probleem met de PC maar alles in goed overleg opgelost. Uitstekende service. Wat er is afgesproken is ook perfect nagekomen

erik van de burgt

10-09-2015
Artikel: dell 5510
alles wat men heeft beloofd is ook nagekomen perfect verpakt perfect product ik raad hardware4sale ieder aan die een goede niet te duren laptop zoekt ....top zaak van mij een 10 plus

Pieter

10-09-2015
Supersnel en vertrouwd, geeft goed advies over wat je eigenlijk nodig hebt. Ook upgrades waren geen enkel probleem.

leo

10-09-2015
Niet volgende dag bezorgd.

RobertW

10-09-2015
Artikel: Lenovo Thinkpad
Prima service en prima product tegen een zeer schappelijke prijs. Laptop (Lenovo Thinkpad) was snel geleverd en ziet er goed uit. Installeren was eenvoudig zelf te doen. Absoluut aan te raden. Bedankt Erik.

F. van der Veen

10-09-2015
Artikel: Geheugenuitbreiding
Wilde geheugen uitbreiden op mijn, een jaar geleden, gekochte computer. Geheugenkaart gekocht, moest de goed zijn, maar werkte niet. Prima geholpen, kaart terug gestuurd en andere gekregen en alles werkte weer. Een pluim verdiend

Nyncke

10-09-2015
Artikel: Laptop en laptoptas
Goede hulp bij aanschaf. Ook snelle levering, in de drukte waren ze de tas vergeten maar die werd de volgende dag bezorgd.De laptop is boven verwachting, een tweedehands die eruitziet en voelt als nieuw is natuurlijk erg fijn.Hun enthousiasme is erg leuk!!! Daardoor merk je dat ze hart voor de zaak hebben.

J.J van den Heuvel

10-09-2015
Heb vandaag 04-08-2015 een HP 8440 ontvangen. Een fantastische laptop super snel en echt als nieuw! Aanrader.

Rob

10-09-2015
Artikel: Laptop Dell Latitude E6420
Na gisteren telefonisch contact gehad te hebben met dit bedrijf heb ik besloten de Dell laptop Latitude E6420 te bestellen. Ik kreeg keurig antwoord en advies. Zelf zat ik te denken om een snellere SSD 240 GB schijf te laten plaatsen. Maar toen ik vertelde waarvoor mijn zoon de laptop gaat gebruiken kreeg ik te horen dat het met de goedkopere 120 GB schijf ook uitstekend kan. Heb dus echt het idee dat ze serieus meedenken en goed naar de klant luisteren en niet kosten wat kost aan hun eigen omzet denken. De laptop dus gisteren besteld en vanmiddag keurig verpakt binnen gekregen. Hij ziet er echt goed uit en de gebruikerssporen van de vorige eigenaar heb ik nog niet kunnen vinden. Mijn zoon is er erg blij mee en ik denk dat ik over een paar maanden weer een bestelling ga plaatsen. Maar dan voor mezelf. Bedankt Hardwere4sale!

helmonder

10-09-2015
Artikel: DELL Latitide E6500
Voor de 2e keer heb ik bij HARDWARE4SALE een gebruikte laptop gekocht voor héél weinig geld. Ook deze DELL werkt probleemloos en is zn geld 3dubbel en dwars waard. Van mij krijgt HARDWARE4SALE een dikke 10 !!

Tonny van Erk

19-08-2014
Artikel: HP Elite 8000 Tower
Wouw !!! vandaag de HP QUAD pc binnengekregen en aangesloten. Wat een POWER !!! Niet meer normaal gewoon. Ik heb er twee monitoren op aangesloten en heb fantastisch beeldkwaliteit als ik online aan het gamen ben. Wat een geweldige pc heb ik :) Bedankt voor jullie goede advies !

George Smids

13-08-2014
Artikel: Dell Optiplex 780
Een SSD-gebaseerd systeem laten installeren. Keurig gedaan met goede service. Probleem met harde schijf goed opgelost., Een aanrader.

leo

11-08-2014
Artikel: fujitsu desktop
Top adres. Zeer goede service en voor nog geen 200,- een supersnelle desktop aangeschaft. Een echte aanrader.

martin

08-08-2014
Artikel: dell laptop
super heel veel voor weinig eric je mag trots zijn op de goede service die je geeft

Jessica

31-07-2014
Artikel: Dell Latitude E4310
Snelle levering. Geen aanmerkingen eigenlijks. Specificaties staan duidelijk op de site. Prima in orde dus.

Monique

26-06-2014
Artikel: Dell Latitude D430
Altijd maar dat standaard geblabla in de reviews maar goed, ben echt zeer tevreden, wil ik toch ff kwijt, levering is super en snel, de site zit goed in elkaar alles is te volgen en te traceren. Aardige kerel ook die mij telefonisch heeft geholpen.

Bart

26-06-2014
Artikel: desktop (Siemens)
Zocht een goedkope desktop als vervanging van m'n oude XP machine. Voor minder dan 200E een perfecte F-Siemens gevonden met Windows 7 prof en Open Office voorgeinstalleerd. Binnen een kwartier (bestanden overzetten)kon ik weer verder! En: al helemaal verbazend: Vrijdag besteld, zaterdag ochtend geleverd, prima verpakt en met track&trace ook nog prima in te plannen! Echt een prima zaak!

Jorrit Noten

19-06-2014
Artikel: HP Elitebook 8530w
De laptop die ik had gekocht bleek na een paar dagen een probleem te hebben met het beeld. Na contact te hebben gehad met de klantenservice heb ik de laptop teruggestuurd. Ik verwachtte dat deze gerepareerd zou moeten worden en dat dat weken zou duren, maar binnen een dag nadat ze mijn laptop hebben ontvangen hebben ze mij een helemaal nieuwe laptop gestuurd met een extra draadloze muis. Kijk, dat is nog eens service!

Anoniem

16-05-2014
Artikel: Dell E5500
Fantastische klantenservice. Zoveel voor, tijdens, als na de verkoop uitstekende service. Professionele kennis. Goede webwinkel.

voxcast.nl

16-05-2014
Artikel: hp dektops
Flexibele levering met ssd opstart schijven. Vriendelijk geholpen en . Een aanrader.! Michiel Koudstaal

Tertia

15-05-2014
Artikel: HP Compaq 6730b
Ik ben zeer tevreden, de levering was zeer snel, de laptop was echter niet wat ik verwacht had en ik kon hem kosteloos omruilen, prima service!!

Robertus65

29-04-2014
Artikel: Snel en betrouwbaar. En scherp aan de prijs. Doen
Snel en betrouwbaar. En scherp aan de prijs. Doen wat ze beloven.

Simone & Michiel

20-04-2014
Artikel: Lenovo T60
Wij hadden een Lenovo T60 bestelt en bij binnenkomst was de laptop perfect verpakt. Bij het aansluiten van de laptop leek alles naar behoren te werken. 20 minuten later gaf de laptop aan dat de accu leeg was. Na een nacht laden en de volgende dag weer met de laptop te werken merkten we dat de accu gewoon niet goed was. We hebben direct contact opgenomen met dit bedrijf en het verhaal uitgelegd. Geen probleem zij de verkoper en stuurde dezelfde dag nog een nieuwe accu op. Nu werkt alles naar behoren en hebben we een goede laptop :) Een beetje jammer dat de laptop niet direct met een goede accu is geleverd.

Mark Bogman

10-04-2014
Artikel: HP EliteBook 8530p
Echt een aanrader! Laptop ziet er als nieuw uit en werkt perfect! Eric Bedankt!

Mohammed

07-04-2014
Artikel: ASUS V-P7H55E
Zeer duidelijke website met goede info zoals het sterrensysteem. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent als je een gebruikt product koopt. Goede prijzen. Zeer snelle levering. Veel betaalmogelijkheden. Aanrader....

Mar

01-04-2014
Artikel: HP Envy DV6T-BTO
Donderdagochtend een e-mail gestuurd betreffende een laptop. Binnen een korte tijd al reactie gekregen. Om 14.00 uur eindelijk besloten te laptop te willen bestellen en nog even telefonisch contact opgenomen betreffende de levertijd, omdat ik zeker wilde weten dat de laptop de volgende dag bezorgd zou worden. Zeer vriendelijke man die gelijk mijn bestelling ingevoerd heeft, het enige wat ik hoefde te doen was de betaling. Keurig netjes op de hoogte gehouden door e-mail's van inpakken tot verzenden. En de laptop werd de volgende dag keurig netjes bezorgd! Ik kan dan ook niet anders als zeer positief zijn over deze webwinkel. Vriendelijke medewerker, super service en ontzettend snelle bezorging!!

J.F. Kramer

23-03-2014
Artikel: HP Elitebook 8740w
Heeft een duidelijke site en bij eventuele onduidelijkheid dezelfde dag antwoord op je vragen per mail. Bezorging zoals op hun site staat is goed en goed verpakt. V.w.b. garantie wilden ze alleen hun eigen product verkopen, maar hadden geen HP garantie uitbreiding, die ook goed is.

Brilletje

15-03-2014
Artikel: Dell Latitude D430
Op dinsdag omstreeks 15.00 besteld en de daarop volgende dag om 12.30 uur geleverd. Perfect. Men doet wat men beloofd.

H. Beek

06-03-2014
Artikel: Dell Latitude E5500
Wat een leuk bedrijf. Klantgerichtheid, vriendelijkheid en kundig, zodanig dat wij het bedrijf ook aan een ander zouden aanraden. Wij hebben twee Dell E5500 laptops aangeschaft voor nog geen 500 euro! Laptops zijn echt als nieuw zoals aangegeven met hun sterrensysteem.

Kim Laag

06-03-2014
Artikel: HP Elitebook 8530p
Goed overzichtelijke site. En makkelijk om op te zoeken. Snelle levering binnen 24 uur, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending. Dit had ik niet eerder mee gemaakt, wat een gemak :-)

Jaap

03-03-2014
Artikel: HP Elitebook
Supersnel geleverd voor een mooi prijsje! Echt top.