Verzending en Levertijd

Hardware4sale staat niet alleen voor kwalitatieve producten, maar zorgt ook voor een goede verzending en korte levertijd. U heeft uw product dus snel en in een goede staat in huis. Levertijd 1 - 2 werkdagen.

Verzending

Hardware4sale levert door heel Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en België.

Al onze pakketten worden verzonden met PostNL. Grotere bestellingen worden verzonden met een koerier, of als het pallets betreft met een transporteur.

De kosten voor verzending bedragen:

  • Voor standaard pakketten- € 7,95
  • Voor pakketten per koerier-  Op aanvraag
  • Voor pallets via transporteur- Op aanvraag

Haalt u uw producten liever zelf op? Dit kan, maar alleen op afspraak. Neemt u hiervoor contact op met Hardware4sale via info@hardware4sale.nl of via 035-5448267.

Levertijd

Standaard hebben we een levertijd van 1 - 2 werkdagen. Dit hangt van uw manier van betaling af. Naast uw gekozen product wordt in de webwinkel aangegeven of deze in voorraad is.

Wanneer u betaalt met iDEAL kunnen wij sneller overgaan tot het afronden van uw bestelling, dan wanneer u kiest voor een handmatige betaling.

Wanneer u meerdere producten besteld zal de levertijd voor het product aangehouden die het langste is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade veroorzaakt door vertraging of het niet beschikbaar zijn van producten of diensten.